6.6.2013

STT:n Mediapankki on ”Vuoden ICT-hanke”

Suomen tietotoimiston innovatiivinen, sisäistä ja ulkoista toimintaa tehostava "STT Mediapankki" -hanke on palkittu "Vuoden ICT-hanke" -tunnustuksella. Hankkeessaan STT on luonut uuden www-uutispalvelujärjestelmän, jonka avulla asiakkaiden saataville tuodaan monien tuottajien uutissisältöjä ja mediaseurantatietoja profiloitavassa käyttöliittymässä huippuluokan hakuteknologian ja aiheluokittelun avulla.

Palkinnon on myöntänyt raati, jonka jäseninä toimivat Viestintäviraston pääjohtaja, OP-Pohjola-ryhmän tietohallintojohtaja, Ilmarisen hallintojohtaja ja Finnairin New Technologies -yksikön johtaja. Tunnustus myönnettiin STT:lle "600Minutes Executive IT" –tilaisuudessa, joka on Management Events -yhtiön järjestämä kutsuvierastilaisuus suomalaiselle tietohallinto- ja liiketoimintajohdolle.

Vuoden ICT-hanke -kilpailun tavoitteena on antaa tunnustusta onnistuneille suomalaisille hankkeille ja täten lisätä parhaiden käytäntöjen jakamista. Palkintoraadin mielestä "STT Mediapankki" -hanke on onnistunut kehittämään uutta asiakaspalvelutapaa ja -kanavaa, ja näin astunut uudelle liiketoiminta-alueelle.

Steerco on osaltaan vaikuttanut palkitun hankkeen onnistumiseen: Steerco on toiminut Mediapankki-projektissa teknologiakonsulttina, toimittajavalinnan tukena, järjestelmän toteutustyön valvojana ja toteutuksen projektinhallinnan konsulttina.