6.6.2013

Suomen Tietotoimistolle Mediapankki

Suomen tietotoimisto on ottamassa käyttöön uuden WWW-uutispalvelujärjestelmän, joka on kulkenut työnimellä Mediapankki. Palvelun ideana on tuoda asiakkaiden saataville STT:n uutissisältöjen lisäksi myös mahdollisimman monen muun suomalaisen median sisällöt samassa käyttöliittymässä.

Palvelun suunnittelussa on satsattu laadukkaan journalistisen sisällön lisäksi erityisesti huippuluokan hakuteknologiaan ja aiheluokitteluun. Mediapankissa asiakkailla on mahdollisuus luoda itselleen profiloituja uutispalveluita, ja samalla Mediapankki toimii suomalaisen median keskitettynä seurantatyökaluna. Mediapankki on STT:lle tärkeä askel uutistoimiston tiellä tietotoimistoksi.

Steercon roolina Mediapankki-projektissa on ollut teknologiakonsulttina toimiminen sekä konsultointi järjestelmän toteutustyön valvonnassa ja toteutusprojektin hallinnassa.