6.6.2013

Täysin uusittu Kirjastot.fi-portaali avattu

Sinisen Meteoriitin toteuttama, täysin uusittu, Kirjastot.fi-portaali on julkaistu tuotantokäyttöön.

Kirjastot.fi-portaali sisältää SiteKit 2.1 -julkaisujärjestelmän lisäksi lukuisia toiminnallisia kokonaisuuksia, mm. linkkikirjaston, keskustelualueet, kalenterin, etätietopalvelun sekä kirjastojen henkilö- ja toimipisterekisterin. Palvelu on kolmikielinen (suomi, ruotsi ja englanti).

Voit tutustua palveluun osoitteessa: http://www.kirjastot.fi/.

Kirjastot.fi

Kirjastot.fi on kaikille verkonkäyttäjille avoin tiedonhaun ja kirjastopalveluiden kokonaisuus. Palvelu koostuu kanavista, jotka tarjoavat väylän kirjastopalveluihin, tiedonhakuun, kirjallisuuteen, musiikkiin ja lasten aineistoon. Kanavat ovat Kirjastot, Tiedonhaku, Kirjallisuus, Musiikki, Lapsille ja Kirjastoala. Kanavien sisällön pääpaino on kirjastojen aineistojen ja osaamisen esiintuomisessa.