6.6.2013

Teleware ja Sininen Meteoriitti .NET -koulutusyhteistyöhön

Teleware Oy ja Sininen Meteoriitti Oy aloittavat Microsoft .NET -sovelluskehittäjille suunnatun koulutusyhteistyön. Ensimmäisessä vaiheessa yhteistyö näkyy Telewaren kevään 2006 kurssitarjonnassa sekä yleisinä että asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityinä kursseina. Ohjelmassa ovat mukana mm. Microsoftin uusimpiin sovelluskehitysvälineisiin liittyvät kurssit esimerkiksi Visual Studio 2005:n, SQL Server 2005:n ja .NET Framework 2.0:n osalta. Kurssivalikoimasta löytyy näiden lisäksi myös johdatuskurssi keväällä 2006 julkaistavaan Microsoft Visual Studio Team System -sovelluskehitysympäristöön.

Koulutusyhteistyön keskeisenä tavoitteena on tarjota uusimpien Microsoft-teknologioiden osaamista samanaikaisesti sekä teoreettisella että erittäin käytännönläheisellä tasolla. Kouluttajina toimivat Microsoft Gold -sertifioidun Sinisen Meteoriitin asiantuntijat, jotka työskentelevät vaativissa sovelluskehitystehtävissä. Kouluttajien käytännön ohjelmointikokemus yhdistettynä sertifioituun teknologiaosaamiseen takaavat sen, että kurssilaiset saavat teorian lisäksi myös aidon käytännön näkökulman 2000-luvun sovelluskehityksen ja ohjelmistoarkkitehtuurien haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

”Sininen Meteoriitti on vuodesta 2001 lähtien keskittynyt sovelluskehitykseen .NET -ympäristössä. Microsoftin uusimmat teknologiat ja välineet mahdollistavat oikein hyödynnettyinä erittäin tehokkaan kehitystyön. Sovelluskehitys .NET -ympäristössä vaatii kuitenkin itse alustan sielunelämän syvällisen tuntemuksen lisäksi olioparadigman mukaisten ohjelmistokehitysmenetelmien osaamista.” kertoo Sininen Meteoriitin toimitusjohtaja Aki Antman. ” Telewaren erittäin ammattimainen koulutusosaaminen mahdollistaa Sinisen Meteoriitin koetellun .NET -sovelluskehitys – ja arkkitehtuuriosaamisen tehokkaan siirtämisen eteenpäin.” jatkaa Antman.

”Teleware on Microsoftin tuotteiden järjestelmähallinta- ja tietoturvakoulutuksen merkittävin kouluttaja Suomessa ja muutamille avainasiakkaillemme myös kansanvälisesti. Tämän yhteistyön myötä asiakkaamme pystyvät hankkimaan myös Microsoftin ohjelmointikoulutusta samalla laadulla ja palvelutasolla. Sinisen Meteoriitin kanssa halusimme yhteistyöhön, koska näemme heidät erittäin laadukkaana ja innovatiivisena sovelluskehitystalona.” sanoo Teleware Oy:n toimitusjohtaja Harri Wihuri.

Teleware Oy on sitoutumaton kansainvälinen tietotekniikka-, tietoturva- ja tietoliikenneasiantuntija, joka valmentaa yrityksille ja organisaatioille huippuosaajia. Yhtiö on perustettu vuonna 1986 ja päätoimintamme on kotimaassa, jonka lisäksi koulutamme säännöllisesti kaikilla mantereilla yli 10 globaalia asiakasyritystämme. Teleware Oy:n tarjonta kattaa luokkakurssit, yhdistelmäkoulutuksen ja virtuaalioppimisratkaisut sekä strategia- ja teknologiakonsultoinnin. Asiakaskunnastamme noin 80% on tietoliikenne- ja mobiilivalmistajia, operaattoreita, ICT-palvelutaloja, rahoitus- ja vakuutusyhtiöitä, teollisuusyhtiöitä sekä valtion- ja kaupunkien organisaatioita. Julkiset kurssit ovat näkyvin osa Telewaren kurssitoimintaa. Niiden lisäksi järjestämme asiakaskohtaisia kursseja ja kokonaisvaltaista koulutussuunnittelua, konsultointia ja tietoturvapalveluita. http://www.teleware.fi/

Sininen Meteoriitti Oy on vuonna 2001 perustettu Microsoft .NET-teknologioihin erikoistunut ohjelmistotalo. Yritys työllistää tällä hetkellä 20 alan huippuammattilaista, ja on ollut perustamisestaan lähtien yksi Suomen johtavista Microsoft .NET -ohjelmistotaloista. Yrityksen keskeisiä asiakkaita ovat mm. Avoin yliopisto, Helsingin kaupunginkirjasto ja Suomen yleiset kirjastot, Helsingin Yliopisto, Kuurojen Liitto ry, Metsäkustannus, Opetusministeriö, Pohjolan Voima, Stakes, Vantaan kaupunki ja Varma.