6.6.2013

Tytti Hallavo Sinisen Meteoriitin projektiliiketoiminnan johtajaksi

Sinisen Meteoriitin projektiliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Tytti Hallavo. Hallavo siirtyy Siniseen Meteoriittiin Tiedolta Digital Service Design -yksikön johtajan tehtävästä.

Sininen Meteoriitti on Hallavolle ennalta tuttu toimija markkinoilla jo pitkältä aikaväliltä. Sinisessä Meteoriitissa Hallavon vastuualueeseen kuuluvat muun muassa SharePoint-hankkeet, joista hänellä on mittavaa kokemusta aiemmalta työuraltaan. Hallavo on toiminut projektitoiminnan johtotehtävissä Tiedon lisäksi Quartalissa, Satama Interactivessa ja Trainers’ Housessa.

”Sininen Meteoriitti on näkemykseni mukaan ehdottomasti markkinoiden kiinnostavin toimija niin asiakkaille kuin työnantajanakin. Lähtökohdat yrityksen kasvuhakuisen strategian toteutukselle ovat siis erinomaiset. Lähitulevaisuuden keskeisin tavoite omassa roolissani on vakiinnuttaa Sinisen Meteoriitin asema Suomen parhaana SharePoint 2010 –projektitoimittajana.”, Tytti Hallavo toteaa. 

Tytti Hallavo aloittaa Sinisessä Meteoriitissa elokuussa 2010.

Sininen Meteoriitti on verkkopalveluiden ja tietotyön asiantuntija. Yritys suunnittelee ja toteuttaa liiketoimintaa tukevia ja käyttäjäystävällisiä palveluja sekä järjestelmiä verkkoon. Perustamisvuodestaan 2001 lähtien kotimainen kasvuyritys on ollut edelläkävijä uusimpien Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä. Keihäänkärkiosaamista yrityksellä on erityisesti SharePoint-ratkaisujen toimittajana. Sininen Meteoriitti on Suomen kuudenneksitoista paras työpaikka ja Microsoftin korkeimman kultatason kumppani.

Lisätietoja:

Tytti Hallavo, projektiliiketoimintayksikön johtaja, Sininen Meteoriitti Oy (25.8. alkaen), p. 050 408 9294

Pekka Walkama, toimitusjohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, p. 040 777 2391