6.6.2013

Varmalle SharePoint-alustainen intranet

Sininen Meteoriitti toteutti työeläkevakuutusyhtiö Varmalle intranet-palvelun, joka tarjoaa näppärästi käytettäviä toiminnallisuuksia, työtiloja, wikejä, blogeja ja uutispalveluja. "Omenapuu"-niminen intranet toimii tehokkaana Varman sisäisenä viestintä- ja yhteistyökanavana.

Intranet-palvelu on toteutettu Microsoft Office SharePoint Server 2007 -tuotteella, josta hyödynnetään sekä SharePointin vakiotoiminnallisuuksia että räätälöityjä ratkaisuja. Toteutusprojektin Sininen Meteoriitti vei läpi iteroinnin periaattein, jolloin palvelun toteutuksessa päästiin etenemään jo ennen kuin kaikki palveluun tulevat toiminnot oli määritelty.

Toteutusprojektin aikataulullisista haasteista huolimatta palvelu saatiin julkaistua ajallaan tehokkaan projektitoiminnan ja avoimen keskustelun ansiosta.

» Referenssiesittely Varman intranet-palvelusta

Lisätietoa Sinisen Meteoriitin palveluista