6.6.2013

Verkkopalveluiden rakentamisen koulutusta Kaupunkiohjelmalle

Pääkaupunkiseudulla on käynnissä kaupunkiohjelma, joka on pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajien konkreettinen aloite suomalaisen suurkaupunkipolitiikan toteuttamiseksi. Ohjelma sisältää noin kaksikymmentä projektia, jotka muiden lopputulosten ohella tuottavat kulttuurisisältöjä Internetiin.

Steerco tarjosi kaupunkiohjelman projektipäälliköille tiiviissä koulutuspaketissa perustiedot verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutusprojektista. Koulutus oli kohdennettu henkilöille, jotka toimivat tilaajina tai tilaajan projektipäällikköinä/suunnittelijoina verkkopalveluhankkeissa ja työskentelevät pääkaupunkiseudun kaupunkien palveluksessa.

Räätälöidyn koulutuksen puitteissa konsultoitiin lisäksi halukkaita osallistujia heidän verkkopalveluhankkeissaan. Koulutusten välissä tarkasteltiin Steercon konsultin johdolla projektisuunnitelmia ja vaatimusmäärittelyitä sekä keskusteltiin projektien ongelmien ratkaisemisesta.

Steerco on toteuttanut myös runsaasti muuta koulutusta. Esimerkki paketoidusta koulutuksesta on Relevantum Oy:n kanssa yhdessä suunniteltu päivän mittainen koulutuspaketti Vaativan WWW-hankkeen hallinta.