6.6.2013

Videot TechDays 2011 -tapahtuman SharePoint-esityksistä

Sinisen Meteoriitin asiantuntijat olivat kevään 2011 aikana mukana monessa verkkopalveluiden ja tietotyön ratkaisujen kehittämistä käsittelevässä tapahtumassa. Erityisen aktiivisia olimme tänäkin vuonna keväisessä TechDays 2011 -tapahtumassa.

Sinisen Meteoriitin esitykset

Teknologiakonsultti Mika Berglund piti session metadatan hyödyntämisestä SharePointissa. Ohjelmistosuunnittelija Drazen Dodik piti session Windows Phone 7 käyttöliittymäohjelmoinnista. Konsultti Perttu Tolvanen osallistui paneelikeskusteluun SharePoint 2010:n markkinatilanteesta. Kaikki esitykset saivat hyvät arviot ja mukavasti palautetta.

SharePoint 2010 Suomessa vuonna 2011 -paneelikeskustelu sijoittui TechDays -seminaarissa jopa top-5 parhaiten arvioitujen sessioiden joukkoon. Paneelissa käsitelläänkin laajasti SharePoint-markkinan tilannetta Suomessa ja jaetaan vinkkejä etenkin siihen miten asiakkaiden pitäisi SharePoint-projektejaan lähestyä.

Muita SharePoint-aiheisia esityksiä

Muita SharePoint-aiheisia sessioita TechDaysissa olivat tänä vuonna muun muassa:

Linkit

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!