6.6.2013

YTV Steercon asiakkaaksi

Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta (YTV) on käynnistänyt verkkopalveluiden kehittämisprojektin, jonka tavoitteena on uudistaa YTV:n internet-sivusto rakenteellisesti, visuaalisesti ja toiminnallisesti kevääseen 2005 mennessä. Samalla otetaan käyttöön intranet-, internet- ja extranet–julkaisemiseen soveltuva julkaisujärjestelmä.

YTV valitsi Steercon konsultiksi valmistelemaan verkkopalvelu-uudistusta. Steerco tukee YTV:tä uuden verkkopalvelun määrittelyssä, tarjouskilpailun järjestämisessä ja toimittajavalinnassa.

Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunnan (YTV) tehtävänä on edistää pääkaupunkiseudun kehitystä tuottamalla korkeatasoisia joukkoliikenteen, jätehuollon, ilmansuojelun ja kehityssuunnittelun palveluita. YTV-alueen muodostavat Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa.