Vuoden viimeisiä päiviä viedään ja katseet suuntautuvat jo seuraavaan. Jouluntoivotusten myötä on aika kertoa, mitä suunnitelmia meillä Sinisessä Meteoriitissa on tulevaisuuden varalle.

Sinisen Meteoriitin tavoite on olla arvostetuin liiketoiminnan digitalisoija Suomessa. Aiomme liikuttaa asiakkaidemme bisnestä niin Suomessa kuin muuallakin Pohjoismaissa. Otsikon arvolupauksemme voit ymmärtää konkreettisesti mobiilien liiketoimintaratkaisuiden kautta. Yhtä hyvin voit mieltää sen abstraktimmin modernin teknologian ja toiminta- sekä käyttötapojen kautta, jotka estävät bisnestäsi jämähtämästä paikoilleen.

Alkavana vuonna lupaan haastaa asiakkaitteni ajatuksia prosessien digitalisointiin ja palvelumuotoiluun, sosiaalisiin työvälineisiin, pilvipalveluihin ja ulkoisiin sekä sisäisiin verkkopalveluihin liittyen. Jos et ole Sinisen Meteoriitin nykyinen asiakas, ota rohkeasti yhteyttä – oli kyse sitten konsultointitarpeesta, toteutushankkeesta, ratkaisuiden ylläpidosta sekä jatkokehittämisestä tai ylipäätään mistä tahansa kysymyksestä edellä listattuihin aiheisiin liittyen.

Oheisen videon myötä toivotan rauhallista joulua ja avointa kokeilevaa yrityskulttuuria vuodelle 2014! Videolla esiintyy pitkäaikainen meteoriittilainen SharePoint-arkkitehti Jukka Kotamäki, jonka Sylvian joululaulu teki syvän vaikutuksen meidän porukkaamme pikkujouluissamme – toivottavasti myös sinuun.

Sinisen Meteoriitin joulutervehdys 2013 from Sininen Meteoriitti on Vimeo.

 

 

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)