Verkkopalvelumme tarvitsi kokonaisvaltaisen uudistuksen. Helppo ja monenlaiset toteutukset mahdollistava ylläpito sekä hakukoneystävällisyys olivat ratkaisevia valintaperusteitamme. Halusimme näyttävän, brändimme mukaisen ulkoasun ja asiakkaidemme tarpeita vastaavan verkkopalvelun. Yksi uudistuksen tavoitteista oli Oralin tunnettuuden lisääminen uusien asiakkaiden keskuudessa. Tavoitteet ovat toistaiseksi toteutuneet hyvin myös liikenteen kasvattamisen osalta.

Minna Lönnqvist, Viestintäpäällikkö, Oral Hammaslääkärit Oyj

Menestystekijänä maksimaalinen hakukonenäkyvyys

Oral Hammaslääkärit Oyj on suomalainen hammaslääkäriasemaketju, jonka verkkopalvelujen kehityksen menestystekijänä on maksimaalinen hakukonenäkyvyys. EPiServer-alustalle toteutetun Oral.fi-palvelun sisältörakenne, esitystavat, käyttöliittymät ja toteutustavat onkin tarkkaan suunniteltu Sinisessä Meteoriitissa hakukoneystävällisiksi.

Oralin vahvan ja tunnetun brändin tukemana hakukonenäkyvyydessä on erityisesti panostettu uusasiakashankintaan ja brändäämättömän liikenteen (non-branded traffic) ohjaamiseen Oralin palveluun. Esimerkiksi keskeisimpien hoitopalvelujen nouseminen esiin hakukoneissa on varmistettu menetelmällisellä kehittämistyöllä.

Raikas ja responsiivinen toteutus

Verkkopalvelun ulkoasu on suunniteltu raikkaaksi ja houkuttelevaksi. Oralin vahva brändi puhuttelee uusia asiakkaita visuaalisella ilmeellä ja sisältöjen esittämistavalla. Responsiivinen sivusto mukautuu eri päätelaitteisiin helposti luettavaksi ja navigoitavaksi. Sivuston ylläpidettävyydestä ei kuitenkaan ole tingitty, esimerkiksi hammaslääkäreiden ammattiprofiilin ja erikoisosaamisen esittely on tehty mahdollisimman helpoksi.

Jatkokehityksen perustana jatkuva seurantatyö

Sininen Meteoriitti seuraa asetettujen tavoitteiden toteutumista jatkuvana työnä myös palvelun julkaisemisen ja projektin päättymisen jälkeen. Näin palvelua ja sisältöjä voidaan optimoida ja kohdistaa koko ajan paremmin ja reagoida toimintaympäristön muutoksiin.

Palvelut

Teknologiat

Asiakkaamme: Oral Hammaslääkärit – Oral.fi