Kuvaverkko avasi uudistuneen verkkopalvelun. Halusimme ensimmäisen puolen vuoden jälkeen ulkopuolista näkökulmaa verkkopalvelumme käytettävyyteen ja asiakasystävällisyyteen. Lisäksi meille oli tärkeää saada asiakkaalle helppo ja mukava kokemus verkkopalvelustamme.

Sari Vilen, tuotantopäällikkö, Kuvaverkko Oy

Verkkokauppa liiketoiminnan ydintä

Kuvaverkko Oy kuuluu Suomen johtaviin koulu-, päiväkoti- ja urheilukuvauksia järjestäviin yrityksiin. Yritys on alansa edelläkävijä, joka on tuonut digikuvauksen ensimmäisenä Suomen kouluihin ja päiväkoteihin.

Digitaalisten kuvien jakelu ja myynti Kuvaverkon asiakkaille tapahtuu Kuvaverkko.fi-verkkopalvelun kautta. Yritys kehittää toimintaansa jatkuvasti pystyäkseen tarjoamaan kuvien tilauksen verkon kautta mahdollisimman vaivattomasti ja asiakasystävällisesti.

Asiakkaat mukana kehittämisessä

Saadun asiakaspalautteen vuoksi Kuvaverkko halusi loppuvuonna 2013 tutkia verkkopalvelunsa toimivuutta asiakaskokemuksen näkökulmasta.

Sininen Meteoriitti toimi Kuvaverkon kumppanina tutkimuksen toteuttamisessa. Tutkimuksessa verkkokaupan käytettävyyttä ja asiakaskokemusta arvioitiin sekä asiantuntijaläpikäynnillä että Kuvaverkon asiakkaiden kanssa toteutetussa testauksessa.

Ongelmakohdat selvitetty

Lopputuloksena Kuvaverkko sai erittäin kattavan ja konkreettisen analyysin verkkokaupan käytettävyyden ongelmakohdista ja niiden ratkaisuista sekä siitä, millä muilla tavoin asiakkaiden kokemusta palvelusta voitaisiin parantaa nykyisestä.

Sininen Meteoriitti jatkaa Kuvaverkon yhteistyökumppanina suunnittelemalla verkkokauppaan sen käytettävyyttä ja asiakaskokemusta parantavat uudistukset.

Palvelut

Asiakkaamme: Kuvaverkko Oy