17.1.2014

Sinisestä Meteoriitista sertifioitu Yammer-kumppani

Sininen Meteoriitti on suorittanut Microsoftin Yammer Customer Engagement Partner Program (YCEPP)-kumppanuusohjelman. Loppuvuoden 2013 aikana läpiviety globaali ohjelma koulutti ja sertifioi edistyksellisiä kumppaneita auttamaan asiakkaita Yammerin käyttöönotossa.

”Tavoitteenamme on olla arvostetuin Enterprise Social -alueen kumppani Suomessa. Virallinen Yammer-kumppanuus mahdollistaa sen, että pystymme tuomaan asiakkaidemme käyttöön parhaita kokemuksia onnistuneista Yammer-käyttöönotoista ympäri maailman”, iloitsee Sinisen Meteoriitin myyntijohtaja Jari Pullinen.

Sininen Meteoriitti on ollut Suomen edistyksellisimpiä Yammer-käyttäjäorganisaatioita jo neljän vuoden ajan. Autamme parhaillaan lukuisia suomalaisia organisaatioita Yammerin käyttöönotossa. Sertifioidut konsulttimme ja Yammer Kickstart-palvelumme varmistavat, että Yammer-käyttö on alusta alkaen linjassa organisaation tavoitteiden kanssa, ja se pysyy käyttäjille hyödyllisenä.

”Yammerin avulla organisaation osaaminen kohdistuu ajasta ja paikasta riippumatta sinne, missä apua tarvitaan. Työntekijöistä tulee tehokkaampia, avoimuus lisääntyy ja organisaation toiminta ketteröityy. Turhat palaverit, sähköpostit ja pikaviestit vähenevät ja henkilöstötyytyväisyys paranee”, Jari Pullinen lupaa.

Lisätietoja: Jari Pullinen, myyntijohtaja, puhelin: 050-345 7485, jari.pullinen@meteoriitti.com.

Sininen Meteoriitti pitää bisneksesi liikkeessä. Olemme verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Tavoitteemme on olla Suomen arvostetuin liiketoiminnan digitalisoija. Vuonna 2001 perustettu Sininen Meteoriitti työllistää yli 100 asiantuntijaa Helsingissä ja Jyväskylässä.