5.2.2014

Digitalisointi nosti Technopoliksen asiakaspalvelun uusiin sfääreihin

Technopolis nosti digitaalisen palvelun liiketoimintansa keskiöön. Microsoftin englanninkielisessä Case Studyssa kehitysjohtaja Tommy Kankkonen kertoo, miten liiketoimintaprosessien digitalisointi nosti Technopoliksen asiakaspalvelun kilpailueduksi.

Älykkäitä toimitilapalveluja tarjoava Technopolis otti käyttöön Business-Critical SharePoint -ratkaisun parantaakseen asiakaspalveluaan, yrityksen tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Microsoftin kansainvälisessä Case Studyssa kehitysjohtaja Tommy Kankkonen kertoo, miten staattisesta verkkosivusta siirryttiin aidosti digitaaliseen, kilpailuetua tuovaan liiketoimintaprosessiin.

Olemassa olevat tietojärjestelmät yhdistettiin Sinisen Meteoriitin tuella MyTechnopolis-portaaliksi, jonka kautta asiakkaat pääsevät katsomaan, tilaamaan ja päivittämään kullekin käyttäjälle näkyvää palveluvalikoimaa suoraan verkossa.

Tommy Kankkonen kertoo: “The digital self-service solution is in the very core of our business so we needed the solution to be agile. First we needed to catch the customer’s identity to our systems. After we have that we’re able to offer even new types of services very easily. – – In our field of business our new approach is also somewhat of a blue ocean strategy as our competitors do not yet have this type of digital services available. This is something we’re quite proud of.”

Lue lisää Microsoftin sivuilta englanniksi tai suomeksi!