13.2.2014

Me teimme sen taas! Sininen Meteoriitti on Suomen 8. paras työpaikka

Suomen parhaat työpaikat julkistettiin ja palkittiin jälleen 13.2.2014. Sininen Meteoriitti sijoittui tänä vuonna hienosti sijalle 8. Meidät palkittiin jo kuudetta kertaa peräkkäin Great Place to Work -kilpailun yleisessä sarjassa, jossa Suomen parhaan työpaikan tittelistä kamppailevat 50–500 työntekijän yritykset.

Parhaiden työpaikkojen valinnassa suurimman painoarvon saa työntekijöiltä saatu Suomen parhaat työpaikat 2014 tiivisanonyymi palaute kyselyssä, jossa tutkitaan muun muassa parhaita käytäntöjä innostamisessa, kehittämisessä ja välittämisessä. Tänä vuonna kyselyyn vastasi 93 % Sinisen Meteoriitin väestä.

Vastauksiensa perusteella meteoriittilaiset arvostavat eniten yhteishenkeä ja yhdessä tekemisen meininkiä, rentoa ilmapiiriä, asiantuntevia työkavereita, huonoa huumoria sekä hyviä työvälineitä ja etuja. ”Täällä tuntee työskentelevänsä asiansa osaavien ihmisten kanssa, joita kiinnostaa kehittää sekä henkilökohtaista että yrityksen osaamisprofiilia. Ammattilaisten kanssa työskentely tuntuu hienolta!”, kuvaili tutkimuksessa eräs meteoriittilainen.

”Avoin kulttuuri ja yhteisöllisyys, tehokkaat toimintatavat ja työvälineet sekä tiedon jakaminen – samoilla eväillä autamme asiakkaitamme tehostamaan tietotyötä ja rakennamme Sinisestä Meteoriitista maailman parasta työpaikkaa. On hienoa olla mukana viemässä suomalaista työelämää uudelle tasolle”, iloitsee tuloksista Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama. Lisää Pekan ajatuksia hyvästä työelämästä voit lukea blogissamme.

Mukaan Sinisen Meteoriitin porukkaan?

Haluatko todeta työyhteisömme vahvuudet todeksi itse? Jatkamme kasvuamme Suomen ja Pohjoismaiden markkinoilla, ja haemme tämän vuoden aikana erityisesti kokeneita osaajia liiketoimintakonsulteista ohjelmistoarkkitehteihin ja devaajiin. Jos haluat kuulla lisää meillä työskentelystä, ota yhteyttä!