18.2.2014

Sinisestä Meteoriitista Nintex-partneri

Sininen Meteoriitti on solminut yhteistyösopimuksen Nintexin kanssa. Nintexin teknologian avulla erilaisia työnkulkuja ja lomakkeita voidaan luoda tehokkaasti suoraan SharePoint-ympäristöön.

Tarjoamme Nintex Workflow- ja Nintex Forms -ratkaisuita asiakkaan tarpeen mukaisesti niin omaan konesaliin kuin pilveenkin. Nintex on toimiva työkalu silloin kun halutaan tehostaa, digitalisoida ja automatisoida liiketoiminnan eri prosesseja nopeasti ja helposti. SharePointin lisäksi Nintex integroituu toki myös Yammeriin.

”Nintex täydentää hienosti Sinisen Meteoriitin osaamista liiketoimintakriittisten SharePoint-ratkaisuiden toimittajana. Aiemminhan olemme jo olleet menestyksekkäästi mukana Microsoftin Business-Critical SharePoint -kumppaniohjelmassa”, täydentää Jari Pullinen.

Nintex on maailman markkinajohtaja SharePointin työnkulkuratkaisuissa ja sillä on yli 5000 asiakasta 90 maassa. Nintexiin voit tutustua tarkemmin yrityksen verkkosivuilla. Myös YouTubesta löytyy useita havainnollisia videoita Nintexin mahdollisuuksista.