1.4.2014

Sininen Meteoriitti laajentaa Pohjoismaiden markkinoille

Sininen Meteoriitti laajentaa palvelutarjontaansa Pohjoismaissa yhteistyössä Fujitsun kanssa. Ensimmäiset asiakasprojektit Ruotsissa ja Tanskassa ovat jo käynnissä.

”Suomessa olemme saavuttaneet jalansijaa digitaalisen työn ja digitaalisen liiketoiminnan osaajana. Mielestämme myös Suomenlahden toisella puolella on tilaa vahvalle intranet- ja enterprise social -asiantuntijalle. Siksi avaamme nyt uuden toimipisteen Tukholmaan yhteistyössä Fujitsun kanssa”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Walkama.

Alkuvaiheessa Sinisen Meteoriitin palveluksessa on Tukholmassa kaksi henkilöä. Tavoitteena on kasvattaa toimiston henkilömäärä pariinkymmeneen. Pohjoismaiden markkinoilla Sininen Meteoriitti toimii nimellä Blue Meteorite.

Konserninlaajuinen intranet Bolidenille Ruotsissa

Ensimmäiset asiakasprojektit Ruotsissa ja Tanskassa ovat jo käynnissä. ”Sopimus Bolidenin globaalista intranetistä allekirjoitettiin maaliskuussa. SharePoint 2013 -pohjaisen sosiaalisen intran kilpailutukseen osallistui lukuisia toimittajakandidaatteja eri maista, myös Ruotsista”, kertoo myyntijohtaja Jari Pullinen. Myös Tanskassa on käynnissä intranet-projekti merkittävälle tanskalaisyritykselle.

”Se, että Sininen Meteoriitti veti pisimmän korren näissä projekteissa, vahvistaa uskoa mahdollisuuksiimme Pohjoismaiden markkinoilla. Erottaudumme ennen kaikkea tuotteistetulla Valo-intranetillä sekä Yammer- ja pilviosaamisella. Jatkossa Valo voidaan ottaa käyttöön erilaisina pilviratkaisuina myös Fujitsun pohjoismaisesta Cloud OS -pilvestä”, tiivistää Pullinen.

Lisätietoja antavat:

Pekka Walkama
Toimitusjohtaja, Sininen Meteoriitti Oy
p. 0207 907 721,  pekka.walkama (at) meteoriitti.com

Jari Pullinen
Myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti Oy
p. 0207 907 784, jari.pullinen (at) meteoriitti.com

Sininen Meteoriitti heittää hyvästit luutuneille toimintatavoille. Pidämme bisneksesi liikkeessä digitaalisella liiketoiminnalla ja tehokkaalla tietotyöllä. Lue lisää www.meteoriitti.com.