8.4.2014

Tuplasimme sertifioitujen EPiServer-osaajien määrän

Sinisen Meteoriitin taival yhtenä Suomen vahvimmista EPiServer-osaajista saavutti uuden virstanpylvään, kun sertifiointiemme määrä tuplaantui kertaheitolla. Onnittelemme kaikkia sertifikaatin saavuttaneita sekä uudempaan versionumeroon päivittäneitä asiantuntijoitamme!

EPiServer on julkaisujärjestelmä, jolla on toteutettu maailmanlaajuisesti yli 20 000 verkkopalvelua. EPiServerillä onnistuvat paitsi perinteisemmät verkkopalvelut, myös erilaiset sähköisen asioinnin portaalit ja verkkokaupat.

”Sertifioituminen on näyttö erinomaisesta EPiServer-osaamisestamme. Haluamme käyttää toimitusprojekteissamme parhaita käytäntöjä, jotta asiakkaidemme sivustojen uudistusprojektit, jatkokehitys ja ylläpito onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla, kustannustehokkaasti ja varmasti”, kuvaa projektiyksikön johtaja Anna Nurkse.

”EPiServerin vahvuudet ovat erityisesti kieliversiointi, lokalisointiominaisuudet sekä monipuoliset mahdollisuudet kohdentaa ja personoida verkkopalveluita”, jatkaa ylläpitoyksikön johtaja Kimmo Parkkinen. Muun muassa Veronmaksajien keskusliiton ja Oral Hammaslääkäreiden verkkopalvelut on toteutettu EPiServerillä.

Sininen Meteoriitti on myös yksi harvoista korkeimman tason EPiServer Premiun Solution Partner -kumppaneista Suomessa. Katso lisää EPiServerin sivuilta.