23.6.2014

Sininen Meteoriitti jatkaa Microsoftin SharePoint-eliittikumppanina

Sininen Meteoriitti jatkaa Microsoftin kumppanina Business-Critical SharePoint -ohjelmassa. Nimensä mukaisesti kumppaniohjelmassa keskitytään SharePointin hyödyntämiseen erityisesti liiketoimintakriittisissä ratkaisuissa. Globaaliin ohjelmaan valitsemisen edellytyksenä onkin yhtä lailla vahva tekninen osaaminen sekä liiketoiminnallinen ymmärrys.

”Hyvä esimerkki liiketoimintakriittisestä SharePoint-ratkaisusta on Technopolikselle toteuttamamme digitaalinen palveluportaali MyTechnopolis. Portaalin kautta asiakkaat pääsevät katsomaan, tilaamaan ja päivittämään kullekin käyttäjälle näkyvää palveluvalikoimaa suoraan verkossa”, kertoo Sinisen Meteoriitin myyntijohtaja Jari Pullinen.

BCSP-ohjelmassa tärkeitä ovat myös erilaiset integraatiot liiketoimintajärjestelmien (kuten Dynamics, SAP ja Business Intelligence -järjestelmät) ja SharePointin välillä. ”Näissä ratkaisuissa on pitkälti kyse siitä, että jo tehdyt investoinnit niin SharePoint-alustaan kuin liiketoimintajärjestelmiinkin saadaan maksimaalisesti hyödynnettyä.”

Taivaanrannassa hybridiä

Jatkossa BCSP-ohjelman yhtenä keskeisenä osa-alueena ovat hybridiratkaisut, joilla voidaan yhdistää pilvipalveluiden ja omilla palvelimilla sijaitsevien SharePoint-palveluiden parhaat puolet. ”Olemme erittäin iloisia jatkaessamme mukana kumppaniohjelmassa. On myös hienoa nähdä, että BCSP-ohjelmassa panostetaan nimenomaan hybridiin. Uskomme, että etenkin isoissa yrityksissä luontevin siirtymä pilveen kulkee usein hybridiratkaisuiden kautta”, Jari Pullinen tiivistää.

Lue lisää:

 

Business-Critical SharePoint Partner