- 3.9.2014

Nyt räjähti – Microsoft vie teidät ilmaiseksi pilveen

Microsoft tarjoaa jatkossa asiakkailleen ilmaiseksi palveluita Office 365-pilvipalvelun käyttöönottoon.

FastTrack-ohjelman puitteissa 1.9. alkaen kaikki yli 150 käyttäjän Office 365-asiakkaat saavat Microsoftilta ilmaiseksi Office 365-ympäristön pystyttämisen, konfiguroinnit ja käyttäjien tuomisen ympäristöön. Lisäksi samalla käynnistyy Adoption Offer -kampanja, jonka puitteissa asiakas saa joko Microsoftilta ilmaiseksi sähköpostimigraation tai vaihtoehtoisesti rahallista tukea kumppaneiden palveluiden ostamiseen – esim. SharePointin tai Yammerin käytöönottoon.

Uudistuksen tarkoituksena on kiihdyttää asiakkaiden siirtymistä Office 365:een. Jo aiemmin Microsoft on tarjonnut ilmaista 24/7 teknistä tukea kaikille Office 365-käyttäjille. Nyt sekä peruskäyttöönotto, että tekninen tuki on siis paketoitu palvelun kuukausihintaan.

Kyse on varsin merkittävästä muutoksesta Microsoftin strategiassa, jossa kumppanikanava on vuosikymmenet vastannut Microsoftin ohjelmistojen ja palveluiden käyttöönotoista asiakkaille.

Me Sinisessä Meteoriitissa tervehdimme suurella ilolla tätä uudistusta, ja uskomme että asiakkaamme myös. Kun perusinfra on saatu siirrettyä pilveen, alkaa vasta varsinainen työ uusien digitaalisten toimintatapojen jalkauttamiseksi ja ratkaisujen käyttöönottamiseksi. On pelkästään hyvä asia, että pilvi-infran rakentamiseen käytetty aika, vaiva ja investoinnit saadaan minimoitua.

Ota vaikkapa minuun yhteyttä, jos kiinnostaa kuulla lisää!

Lisätietoja FastTrackista ja Adoption Offer -kampanjasta löytyy Microsoftin sivustolta: http://deploy.office.com/

Jos digitaalisen työn kehittäminen on lähellä sydäntäsi, kannattaa seurata Sinisen Meteoriitin digitaalisia kanavia:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi: http://eepurl.com/OAc1L

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/meteoriitti

Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/meteoriitti

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)