31.10.2014

Space Rock! taistelee Company Rockin voitosta 1.11.

Sinisen Meteoriitin bändi Space Rock! kisaa Company Rockin kirkkaimmasta pokaalista lauantaina.

Tie finaaliin raivattiin hienolla esityksellä, ja semifinaalin jälkeen meno on vain kiihtynyt – ainakin treeneissä reportterimme innostui heti hoilaamaan mukana.

Makupaloja ja spekulaatioita lauantain ohjelmistosta on vuotanut myös julkisuuteen. Laulaja Tommy Tauriola kommentoi huhuja: “Tunnelman nostattamiseksi suosittelen kuuntelemaan ainakin Whitesnaken & Steve Vain Fool For Your Lovingin ja Deep Purplen Highway Starin.” Nähtäväksi jää, löytyvätkö nämä kipaleet myös lopullisesta keikkasetistä, vai saammeko rokata muiden komppien tahtiin?

Sininen Meteoriitti on jo Company Rockin konkari – finaalissa olemme nyt kolmatta kertaa, ja plakkarissa on myös yksi voitto vuodelta 2009. Olisiko aika uusia voitto ja vakiinnuttaa paikka yritysbändien raskaassa sarjassa?

Tule todistamaan Space Rock!:in ja muiden firmabändien kova taso Helsingin Hotel Presidenttiin lauantaina kello 18 alkaen. Lisää tietoa Facebookista.

Space Rock! harjoittelee