4.3.2015

Nähdään kevään tapahtumissa!

Olemme kevään aikana mukana monissa tapahtumissa. Toivottavasti tavataan joko kasvotusten tai digitaalisesti!

Office 365 -maailman uusimpiin tuulin johdattelevat Keep on Track Office 365 -webinaarit jatkuvat taas 8.4. Lue lisää ja rekisteröidy mukaan tästä!

B2B-myyjän arjen muuttuminen ei ole jäänyt epäselväksi asian parissa työskenteleville. Somen hyödyntämisestä puhutaan paljon, mutta se ei yksin riitä asiakkuuksien hankinnassa ja hoidossa. Millainen on B2B-myyjän toimiva digityökalupakki? Tätä kysymystä pohditaan B2B-myyjän digityökalupakki -webinaarissa 14.4.2014 klo 9-10.

Kevään ykköstapahtuma digitaalisen työn kehittäjille on #intranetwork-seminaari, jonka järjestämme 23.4. yhdessä Ambientian kanssa. Blogissamme kerromme tarkemmin, mistä tässä seminaarissa oikein on kyse. Mukaan voit ilmoittautua osoitteessa intranetwork2015.eventbrite.com/. Liity myös #intranetworkin LinkedIn-ryhmään!

Huhtikuussa 22.4. olemme mukaan Fujitsu World Tourilla Helsingissä Finlandia-talolla. Kyseessä on Fujitsun vuoden suurin asiakastapahtuma, josta löydät lisää infoa täältä.

Lisää tapahtumia tulossa, pysy kuulolla!