- 1.10.2015

Microsoft jatkaa panostustaan digitaalisen asiakaspalvelun ratkaisuihin

Microsoft on ostanut Adxstudio nimisen yrityksen, joka tarjoaa Microsoft Dynamics CRM:ään integroituvia web-portaaleja sekä sovellusten elinkaaren hallintapalveluita. Tällä ostoksellaan Microsoft täydentää Dynamics CRM tuoteperheen digitaalisen asiakaspalvelun ratkaisujaan tuomalla kokonaisuuteen mukaan tärkeitä lisäominaisuuksia, kuten palvelu-, kumppani- ja yhteisöportaalit, integraation Parature tuotteeseen sekä modernin Dynamics CRM:ään integroituvan käyttöliittymän.

Adxstudion valmiisiin paketoituihin web-portaaleihin kuuluvat valmisratkaisut esimerkiksi julkiselle sektorille, asiakaspalveluun, tapahtumien järjestämiseen, verkkokauppaan sekä kumppanien hallintaan. Pääset tutustumaan valmiisiin portaaleihin tarkemmin täältä:

 

adxportals

Tutustu Adxstudion esittelyvideoon tästä:

Digitalisaatio altistaa tuotteesi ja palvelusi ennen kokemattomalle kilpailulle. Jos asiakkaasi ei ole tyytyväinen, koskaan aiemmin ei ole olut yhtä helppoa vaihtaa toimittajaa tai palveluntarjoajaa. Tällaisessa toimintaympäristössä keino pitää asiakkaista kiinni ja luoda kilpailuetua on tuottaa ilahduttavia asiakaskokemuksia kellonympäri kaikissa kanavissa, joissa asiakkaasi ovat.

Asiakkaasi odottavat saumatonta asiakaspalvelua sosiaalisessa mediassa, chat-kanavissa, personoiduissa 24/7 itsepalveluportaaleissa, puhe-kanavassa, sekä perinteisissä kasvokkain tapahtuvissa kohtaamisissa. Toimiva monikanavainen asiakaspalvelu kerryttää systemaattisesti yrityksen asiakastietovarastoa ja mitä paremmin tunnet asiakkaasi, sitä paremmin osaat heitä palvella.

Asiakkaat odottavat personoitua merkityksellistä palvelua, sillä mikään ei ärsytä enempää kuin joutua toistamaan samoja tietoja useasti. Kattava, keskitetty ja ajantasainen asiakastieto onkin edellytys mahtavan asiakaskokemuksen luomiselle.

Adxstudion Dynamics CRM tuoteperheeseen mukanaan tuomat portaalit tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden muodostaa 360 asteisen näköalan asiakkaasta ja avaavat uudenlaisia edellytyksiä rakentaa asiakasuskollisuutta ja luottamusta verkossa 24/7/365.

digiaspa

Kuvan lähde: https://www.youtube.com/watch?v=Nj8x3LE4CYI

Mikäli digitaalisen asiakaspalvelun ratkaisut ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen luominen asiakkaillenne kiinnostavat otathan yhteyttä.

Jatketaan keskustelua asiakaskokemuksesta myös Twitterissä: @perttuah

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)