22.10.2015

Janne Gylling aloittaa Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajana 26.10.2015

Janne Gylling on nimitetty Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajaksi 26.10.2015 alkaen. Gylling on aiemmin vastannut markkinoinnista ja viestinnästä mm. Solitalla. Hän siirtyy tehtävään Flocklerin CMO:n paikalta.

”On hienoa siirtyä yritykseen, joka tietää mitä nykyaikainen työ tarkoittaa niin palveluiden, teknologioiden kuin prosessien kannalta. Meteoriitilla on selkeästi osattu hyödyntää ja tuotteistaa palveluita, jotka auttavat organisaatioita menestymään paremmin. Vahva jalansija kotimarkkinassa ja rohkeat avaukset kansainvälisiin asiakkuuksiin saivat minut kiinnostumaan tästä paikasta ja uskon että seuraavan vuoden aikana tullaan näkemään aika erilainen Sininen Meteoriitti”, Janne toteaa.

Rooli on Sinisessä Meteoriitissa tärkeä niin yrityksen oman markkinoinnin kuin myös asiakashankkeiden kannalta. ”Esimerkiksi Microsoftin Dynamics-tuoteperheeseen pohjautuvat modernit digitaalisen markkinoinnin ja asiakaspalvelun ratkaisut ovat oleellinen osa omaa tarjoamaamme.”, kertoo Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama. ”Janne tulee auttamaan myös asiakkaitamme parhaiden toimintatapojen suunnittelussa digitaalisten välineiden hyödyntämiseen.”, Walkama jatkaa.

Voit seurata Jannea Twitterissä @JanneGylling.

 

Lisätietoja

Pekka Walkama, toimitusjohtaja, pekka.walkama@meteoriitti.com, p. 040 777 2391
Janne Gylling, markkinointijohtaja, janne.gylling@meteoriitti.com, p. 044 750 4444