23.10.2015

#intranetwork saa jatkoa – ilmoittaudu nyt syksyn #intranetwork-aamuihin!

Keväällä 2015 Ambientian ja Sinisen Meteoriitin yhdessä järjestämä, ylistävää palautetta kerännyt #intranetwork-seminaari saa nyt jatkoa kahden aamiaistilaisuuden muodossa. Ensimmäinen tilaisuus oli pe 23.10. ja toinen järjestetään pe 27.11.

Tiiviissä mutta vapaamuotoisissa tilaisuuksissa pureudumme yhteen keskeiseen aiheeseen case-esimerkin avulla, mahdollistaen myös verkostoitumisen ja keskustelun muiden samojen asioiden parissa työskentelevien kanssa. Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti, ja ne todennäköisesti menevät pian! Siksi toivommekin, että valitset tilaisuuksista ensisijaisesti itseäsi enemmän kiinnostavan, jotta mahdollisimman moni mahtuisi mukaan jompaankumpaan. Kiitos!

Perjantaina 23.10. teemana oli ”intranet johtamisen työkaluna”. Tutustu ohjelmaan. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Perjantaina 27.11 teemana on sosiaalinen intranet. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Eventbriten kautta!

Ilmoittaudu nyt

Keskustelua aiheesta käydään tietysti myös Twitterissä häsällä #intranetwork. Viime kevään materiaaleihin voit tutustua vaikkapa tässä blogipostauksessa.