Kokoonnuimme perjantaina, niin Helsingin kuin Jyväskylän toimistoilla, keskustelemaan ja testailemaan juttuja Internet of Things -teeman ympärillä. Haluamme samalla tukea työntekijöidemme innostusta hyödyntää ja kokeilla uusia välineitä.

Rakennamme arjessamme sähköisiä palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa ja toimimme yhä useammassa asiakkuudessa tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa kehittäen uusia järjestelmiä ja innovatiivisia palveluita. ”Asioiden internet” ja ”Teollinen internet” on noussut teemana esille jo useammassa hankkeessa ja uskomme että jatkossakin määrä vain kasvaa.

Jyväskylän toimistolta kuvaa

Tämän viikon aiheina oli mm. Azuren hyödyntäminen sovelluskehityksessä Microsoftin valmiita palveluita hyödyntäen. Testeissä kerättiin dataa RaspberryPi laitteella johon asennettiin Windows10 IoT Core ja dataa jatkokäsiteltiin Azuren pilvessä. Vain muutamassa tunnissa saatiin rakennettua toimivia prototyyppejä erilaisista käyttökohteista.

Me Sinisellä Meteoriitilla haluamme tukea työntekijöidemme vapaa-ajan harrastuneisuutta tarjoamalla erilaisia laitteita ja järjestelmiä heidän käyttöönsä. Alalla on todella yleistä että työhön liittyviä asioita harrastetaan vapaa-ajalla ja nyt siihen on teknisesti kaikki mahdollisuudet vapaasti kaikkien käytössä.

IoT mahdollistaa paljon liiketoiminnan kannalta ja olemmekin aktiivisesti auttamassa IoT hankkeita alkuun. Haluaisitko että tulemme ratkaisemaan sinun organisaatiosi haasteet tai kertomaan miten mm. Microsoftin palveluita voi hyödyntää IoT hankkeissa? Ota yhteyttä niin tulemme kertomaan aiheesta lisää.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)