- 12.11.2015

14 vuotta intohimosta teknologiaan, rakkaudesta liiketoimintaan – tinkimättömällä asenteella

Kun LinkedIn muistutti minua 14 vuoden työskentelystä Sinisessä Meteoriitissa, yllätyin suuresti. Toki tiedän olleeni perustamassa yritystä, mutta onko siitä jo näin kauan – enkö olekaan enää 23v? Aika tosiaan juoksee, kun on hauskaa. Meteoriitin tarina juontaa juurensa vuoteen 2001, kun joukko nuoria miehiä halusi ”koodata oikein”. Alusta saakka olemme tehneet työtämme pää avaruudessa mutta jalat maassa. Emme lupaa kuuta taivaalta, vaan kunnia-asiamme on myös osata toteuttaa vaativatkin teknologiset ideat ja viedä ne käytäntöön. 

Matkamme ei toki ole ollut pelkkää onnistumista ja 14 vuoteen mahtuu kyllä hetkiä, jotka mieluusti vaihtaisin. Mutta kokonaisuudesta ja erityisesti Meteoriitin jengistä olen ylpeä.

Meitä yhdistää mystinen SiMe-henki, jota kukaan ei oikein osaa kuvata mutta kuitenkin kaikki tunnistavat sen olemassaolon.

Teini-ikäinen firmamme työllistää nykyään reilut 100 henkeä ja on kokenut aikuistuessaan melkoisen muutoksen parin koodarin pajasta ja julkaisujärjestelmäsoftan kehittäjästä SharePoint-taloksi ja aina nykyiseksi monimuotoiseksi työtapojen ja asiakaskokemuksen kehittäjäksi. Olen äärimmäisen kiitollinen kaikille teille asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille, jotka olette olleet mukana matkallamme!

Visiomme on tehdä työpäivistä toimivia ja asiakaskokemuksista ilahduttavia. Jos työntekijöiden omat työkalut eivät ole kunnossa, ei asiakaspalvelukaan loista parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme asiakkaitamme digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa sekä verkkopalvelujen ja sähköisten asiointipalvelujen toteuttamisessa. Emme ole korporaatio, vaan sopivan kokoinen joustava yhteistyökumppani – ehkä sinullekin?

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)