Microsoft julkaisi odotetun nipun uutuuksia loppuvuodesta 2016 ilmestyvään Microsoft Dynamics CRM 2016 tuotteeseensa. Kerromme kolmen blogitekstin sarjassa mitä uutta on tulossa markkinointiautomaatioasiakkuudenhallinta sekä digitaalisen asiakaspalvelun puolille.

Tässä tekstissä esittelen tulevat uutuudet Dynamics CRM tuoteperheeseen kuuluviin Microsoft Dynamics Marketing markkinointiautomaatio, sekä Microsoft Social Engagement sosiaalisen median, sekä verkon kuuntelu ratkaisuihin.

Dynamics Marketing markkinointiautomaation uutuudet

1) Tekstiviestimarkkinointi

Tuotteeseen tulevan tekstiviesti ominaisuuden avulla kykenet luomaan jatkossa tekstiviesti kampanjoita tai integroimaan tekstiviestikanavan osaksi monikanavasta kampanjaasi.

Tämän julkistuksen myötä tekstiviestikanava tukee kaksisuuntaista tekstiviestintää. Tämä mahdollistaa sen, että voit kerätä viesteilläsi myös vastauksia kyselyihin tai vaikkapa ilmoittautumisia tapahtumiisi tekstiviestikanavassa. Ominaisuus julkistetaan aluksi USA:ssa ja myöhemmin Euroopassa.

sms

2) Parannuksia sähköpostikampanjoiden luontiin

Uudessa versiossa on tulossa huomattavia parannuksia sähköposti-editoriin, joka helpottaa huomattavasti erilaisten sähköpostikampanjoiden luontia. Luodessasi sähköpostikampanjaa näet esimerkiksi reaaliajassa miltä sähköposti vastaanottajan silmin tulisi näyttämään sekä kykenet helposti lisäämään tekstiin erilaisia medioita kuten kuvia tai videoita. Myös palvelun suorituskykyyn sekä vikasietoisuuteen on tehty parannuksia.

email

Microsoft Social Engagement uutuudet

3) Sosialisen median ja verkon kuuntelu

Microsoft Social Engagement on työkalu, jonka avulla voit automaattisesti kuunnella Twitteriä, Facebookia, blogeja (WordPress/Tumblr), Youtubea ja erilaisia uutisia. Tulevassa Dynamics CRM 2016 versiossa mahdollista on myös erilaisten keskustelufoorumeiden sekä erikseen määriteltävien lähteiden, kuten Yammerin kuuntelun. Lisäksi tuotteeseen tulee vihdoin odotettu tuki suomen kielelle.

mse

4) Intelligent Social tarjoaa automaattisesti liidejä ja myyntimahdollisuuksia

Microsoft Social Engagement tarjoaa jatkossa roolipohjaiset, räätälöitävät näkymät myyjille verkkokeskusteluiden seuraamiseen myynnillisestä näkökulmasta esimerkiksi jonkin asiakkuuden tai myyntiliidin ympärillä. Työkalua voidaan käyttää myös liidien etsintään sekä sisältöjen jakamiseen.

Microsoft Social Engagement kykenee jatkossa automaattisesti tunnistamaan ja tuottamaan myyjälle potentiaalisia liidejä sekä myös suoria myyntimahdollisuuksia verkkotapahtumien perusteella.

 

5) Social CRM ja Social Center

Social CRM ominaisuuksien avulla kykenet luomaan suoraan verkkokeskustelusta liidin tai myyntimahdollisuuden Dynamics CRM:ään. Tämä parantaa huomattavasti modernin digimyyjän työpäiväkokemusta säästäen myyjän arvokasta aikaa.

Social Center puolestaan kokoaa yhteen keskitettyyn näkymään SoMe-keskustelut sekä antaa mahdollisuuden vastailla some-viesteihin kaikissa suosituissa some-kanavissa kuten Twitter ja Facebook.

socialcenter

6) Koneoppimisen avulla lisämyyntiä

Dynamics CRM 2016 versiossa on tuki Machine learning koneoppimiselle. Azure Machine Learningiin perustuvan toiminnallisuuden myötä myyjälle voidaan esimerkiksi tuoda ehdotuksia asiakkaalle seuraavana tarjottavasta lisämyynti mahdollisuudesta.

 

Valitse näistä sinua kiinnostava aihe niin tulemme kertomaan lisää!

Seuraavissa blogeissa esittelyyn tulevat Dynamics CRM 2016 uutuudet digitaaliseen asiakaspalveluun sekä asiakkuudenhallintaan joten pysythän kanavalla!

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)