Dynamics CRM ja sen asiakaspalvelukyvykkyydet parantuvat entisestään kun Microsoft Dynamics CRM 2016 julkaistaan loppuvuodesta. Persoonallinen ja kontekstuaalinen tuki asiakkaille on tärkeä keino erottautua kilpailijoista ja asiakaspalvelun järjestelmät ovat keskellä tätä muutosta. Dynamics CRM 2016 mahdollistaa sulavan asiakaskokemuksen tarjoamalla uusia ja paranneltuja toimintoja, joita avaan tässä blogissa.

Asiakaspalaute – Voice of Customer

Dynamics CRM 2016 sisältää uuden palautetoiminnon, jonka avulla asiakaspalvelukeskus pystyy nyt helposti pyytämään tärkeää palautetta. Palaute voi automaattisesti käynnistää Dynamics CRM työkulun varmistaen, että asiakaspalaute otetaan huomioon eikä asia jää roikkumaan asiakaspalvelun sähköposteihin kuten usein voi käydä. Palautteiden tiedustelut on helppo rakentaa uudella survey designerilla, joka tulee 2016 version mukana.  Huomiotavaa on, että tarvitaan erillinen Azure tilaus ylläpitämään tiedustelut.

Microsoft Dynamics CRM 2016 - Voice of Customer

Uusi ja helppokäyttöinen käyttöliittymä asiakaspalveluagenteille – Interactive Service Hub

Interactive Service Hub (ISH) tarjoaa nykyaikaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän asiakaspalveluagenteille.  ISH sisältää kaksi dashboardia, jotka ovat kohdennettu Tier One ja Tier Two agenteille. Interaktiiviset kaaviot ja näkymät tuovat tarvittavan fokuksen agenteille sekä mahdollisuuden muokata dataa heidän tarpeisiinsa. Moderni käyttöliittymä vähentää kliksuttelua ja navigointia. Yhdistämällä tärkeät asiat ja näyttämällä ne oikeaan aikaan lomakkeissa voidaan mahdollistaa tehokas asiakaspalvelukokemus sekä agentille että asiakkaalle.

Microsoft Dynamics CRM 2016 - Interactive Service Hub Tier 1 Dashboard
Microsoft Dynamics CRM 2016 - Interactive Service Hub Tier 2 Dashboard

Tietämyksenhallinta – Knowledge Management

Uusi Knowledge Management tulee 2016 version mukana. Uudella editorilla voi kirjoittaa uutta sisältöä helposti sekä hallita versioita. Uudessa versiossa on myös työnkulku, joka mahdollistaa major ja minor versioinnin sekä sisällön hyväksynnän, mikä auttaa varmistamaan että KM-artikkelit ovat ajan tasalla ja virheettömiä.

Mitä muuta Microsoft Dynamics CRM 2016 tuo tullessaan?

Lue Pertun kirjoitus aiheesta:
https://www.meteoriitti.com/2015/11/17/mita-uutta-microsoft-dynamics-crm-2016-tuo-tullessaan/

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)