Kävin kirjoittamassa Digitalist Networkin blogiin aiheella ”Eniten muuttuu työ”. Luku- ja jakomääristä tein johtopäätöksen, että aihe tuntuu juuri nyt herättävän keskustelua, kiinnostusta ja suurta intohimoa.

Aika useassa yrityksessä tuntuu olevan digitaalisen työn välineet ostettuna, muttei arjessa käytössä.

Käy lukemassa kirjoitukseni ja mieti mitä tuo muutos voisi tarkoittaa teidän organisaatiossanne. Jos sen jälkeen kaipaat vinkkejä siihen, miten asiaa voisi lähteä lähestymään niin autamme enemmän kuin mielellämme.

Otetaan vuosi 2016 yhdessä vastaan. #flexwork #work-how

 

http://digitalistnetwork.com/eniten-muuttuu-tyo/

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)