- 3.12.2015

Pekka Walkama aloittaa Ohjelmistoyrittäjien hallituksessa

Sinistä väriä myös Ohjelmistoyrittäjien hallitukseen.

Ohjelmistoyrittäjät on sitoutumaton, kasvuhakuisten ja yrittäjähenkisten ohjelmistoyritysten johdon yhteisö sekä ohjelmistoalan kehittäjä ja edistäjä. Yhdistyksen tavoitteena on ylittää kasvua rajoittavat esteet ja mahdollistaa siirtyminen kansainvälisille markkinoille. Nämä tavoitteet ovat niin selkeästi esillä myös meillä Sinisellä Meteoriitilla, joten on luontevaa olla mukana kehittämässä koko toimialaa hyödyntäviä toimintatapoja ja yhteistyömalleja, toteaa Pekka Walkama.

Sininen Meteoriitti on viimeisten vuosien aikana löytänyt useita kansainvälisiä kumppaneita joiden kanssa esimerkiksi Valo Intranet -tuotetta myydään ympäri Eurooppaa. Haluamme olla osoittamassa että kotimaista osaamista on edelleen mahdollista viedä rajojen ulkopuolelle ja että digitaalisten palveluiden kehittämisessä olemme yksi huippumaista. Siitä yhtenä esimerkkinä juuri Valo intranet, joka on yksi Microsoftin kansainvälisestikin esille nostamista uudenlaisista tavoista kehittää ja myydä tuotteistettua digitaalista palvelua.

Näemme itsemme vahvasti kansainvälistyvänä yrityksenä, jonka juuret ovat kuitenkin aina Suomessa. Näemme silti hyviä kasvun mahdollisuuksia kotimarkkinan ulkopuolella, aivan kuten moni muukin alan toimija, joten panostamme myös siihen. Omasta mielestämme esimerkiksi Reaktor, Supercell, Rovio ja Idean ovat olleet hienoja esimerkkejä siitä kuinka täältä pohjolasta voidaan ponnistaa kohti suurempia markkinoita.

Työ Ohjelmistoyrittäjien hallituksessa avaa toivottavasti lisää uusia ovia, joita olemme valmiit avaamaan muiden alan toimijoiden kanssa.

Lisätietoa:
Pekka Walkama
Toimitusjohtaja
Sininen Meteoriitti
p. +358 40 777 2391
pekka.walkama@meteoriitti.com
Twitter: @PekkaWalkama

Rasmus Roiha
Toimitusjohtaja
Ohjelmistoyrittäjät ry
p. +358 400 180434

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)