- 9.12.2015

Vuoden paras intranet -kilpailu käynnistyy

Etsimme yhdessä Ambientian, Dinglen, Episerverin ja Vapa Median kanssa vuoden parasta intraa. Kilpailuaika on 20.12.2015 – 30.4.2016 ja sinä aikana mukaan ilmoittautuneet toteutukset pääsevät mukaan. Intran teknologialla, toteutustavalla tai julkaisuvuodella ei tällä kertaa ole merkitystä. Intra on voitu julkaista jo vuosia sitten, ja jatkokehityksen kautta siitä on ehkä juuri kehittynyt se kaikista paras.

Lue lisää ja tutustu tuomariston jäseniin osoitteessa: http://www.vuodenparasintranet.fi/

 

Koostamme myös osoitteeseen www.future-of-intranet.com parhaat vinkit matkan varrelta, joten seuraa sivuston kehittymistä.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)