20.1.2016

Olemme todistetusti osaava Microsoft kumppani

Sinisen Meteoriitin ja Microsoftin välinen yhteistyö näkyy jälleen uusissa kumppanuustasoissa. Sininen Meteoriitti on viime aikoina tehtyjen hankkeiden kautta ansainnut seuraavat kultatasot Microsoftin kumppaniohjelmassa:

Gold Application Development (sovelluskehitys)
Gold Cloud Productivity (pilvipohjaiset tuottavuusratkaisut)
Gold Collaboration ja Content (kollaboraatio- ja sisällönhallintaratkaisut)

Käytännössä tämä tarkoittaa, että olemme olleet vastuussa hyvin erilaisten hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaillemme. Monipuolisuus Microsoftin teknologioiden hyödyntämisessä on aina ollut vahvuutemme ja nyt se näkyy myös näiden kumppanuustasojen kautta kaikille”, toteaa Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

”Esimerkiksi Dynamics CRM -liiketoimintamme on käynnistynyt suunnitelmien mukaan ja rakennamme sen avulla parempia asiakaskokemuksia ja työpäiväkokemuksia asiakkaillemme. Asiakasdatan hyödyntäminen, varsinkin markkinointiautomaatioon yhdistettynä, on herättänyt runsaasti mielenkiintoa.”

”Sininen Meteoriitti on onnistunut hyvin Microsoftin pilvipalveluiden kaupallistamisessa”, toteaa kumppanitiimin vetäjä Teemu Vidgren Microsoftilta. ”Meteoriitti on riittävän suuri ottamaan haltuun uudenlaista tekemistä, mutta samalla sopivan ketterä toteuttamaan hankkeita kustannustehokkaasti.”

”Olemme rakentaneet mm. Valo Intranet -tuotettamme hyödyntäen uusimpia Microsoftin suosituksia ja se toimintatapa on huomioitu kansainväliselläkin tasolla. Toukokuussa Microsoft käytti meitä globaalissa päätapahtumassaan Ignitessa referenssinään siitä miten nykyaikaisia pilvipalveluita tulee kehittää ja saamamme julkisuus on entisestään auttanut levittäytymisemme kansainvälisille markkinoille. Valo Intranetilla on jälleenmyyjiä nyt kahdeksassa maassa ja saamme viikottain useita kyselyitä uusilta kumppaniehdokkailta”, kertoo Jari Pullinen, joka vastaa Valo Intranet –tuotteesta ja sen kansainvälistymisestä.

”On todella hienoa että meillä on kansainvälisesti tunnustettuja tuotteistuksia jotka syntyvät Jyväskylässä ja Helsingissä. Suomessa kyllä osataan, kunhan uskalletaan ja tästä Sininen Meteoriitti on hyvä esimerkki”, toteaa Markku Pulkkinen, Director, Small and Midmarket Solutions & Partners.

Lue myös: https://www.meteoriitti.com/2015/05/06/we-are-featured-on-microsofts-global-case-study/

 

microsoft-partner-logo