Osallistuimme jälleen Great Place to Work -tutkimukseen. Sijoituksemme oli tänä vuonna keskisuurten sarjassa 26. Olemme siis edelleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa, vaikka toki parannettavaakin on.

Mitä siis tulos kertoo ja miten siihen pitäisi suhtautua?

Tekemistä selkeästi on. Tutkimus nostaa esille niitä kehityskohteita joissa meidänkin tulisi parantaa. Useasti käy niin että sellaisina vuosina kun organisaatio keskittyy tuotteistamiseen ja uudenlaisten palvelukokonaisuuksien synnyttämiseen, voi helposti toimiston arki ja siihen panostaminen jäädä heikommalle panostukselle. Asiakastyöt, strategiapalaverit ja tuotteistustyöpajat vaativat erilaista keskittymistä ja niitä edistetään monesti, ainakin omalla kohdallani, työajan ulkopuolella.

Mitä sitten tekee tästä esimerkiksi minulle sen parhaan paikan?

On puhuttu mystisestä SiMe hengestä joka vallitsee toimistoillamme. Näiden neljän kuukauden aika jotka olen täällä Meteoriitilla ollut, olen saanut tutustua tähän henkeen. Itse näen sen tietynlaisena suhtautumisena omaan työhön ja niihin ihmisiin joiden kanssa työtä tekee. Kun työkaverit tekevät työtään ajasta ja paikasta riippumatta, flexwork työtapaa hyödyntäen, me selkeästi nautimme niistä hetkistä jotka vietämme samassa tilassa. Tämä esiintyy välillä erittäin outona huumorina ja yllätyshalauksina joihin voi törmätä käytävillä. Me arvostamme toisiamme ja voimme useamman työkaverin kanssa jättää työkaveri sanasta tuon työn pois – olemme kavereita.

Tänä vuonna täytyy meidän jokaisen muistaa kertoa niistä hyvistä hetkistä joita koemme työssämme. Väitän, että unohdamme liian helposti ne positiiviset asiat joita ympärillämme tapahtuu. Näitä hetki tulee vaalia ja ne täytyy ikuistaa.

Suhtaudumme intohimolla teknologiaan ja toimimme arjessamme siellä missä ihmiset ja teknologiat kohtaavat. Näissä kohtaamispisteissä haluamme olla parhaita.

Kiitos kaikille niille jotka tekevät kaikkensa sen eteen tämä olisi meille kaikille se paras työpaikka olla. Vain yhdessä voimme vaikuttaa tuohon numeroon 26. Hyvää viikonloppua, maanantaina näemme jälleen!

 

Katso kaikki tulokset osoitteesta:

http://www.greatplacetowork.fi/julkaisut-ja-tapahtumat/blogit-ja-uutiset/833-suomen-parhaat-tyoepaikat-2016-julkistettu

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)