Episerverin uusi jatkuvasti päivittyvä malli on nimeltään Episerver Digital Experience Cloud. Se pysyy ajan tasalla jatkuvien päivitysten avulla. Organisaatio voi itse määritellä, missä vaiheessa se haluaa ottaa uusimmat toiminnot käyttöönsä.

Episerverin Winter ’16 -julkaisun uudet ominaisuudet ovat nyt otettavissa käyttöön. Kyseessä on paketoitu vuodenaikajulkaisu, jotta asiakkaiden ja partnereiden olisi helpompi hahmottaa, mitä uutta tuotteeseen on tullut.

Epi on siis siirtynyt jatkuvan tuotekehityksen malliin. Tämä tarkoittaa sitä, että emme puhu enää Epin versionumeroista, vaan uusia ominaisuuksia tulee pitkin vuotta vuodenaikajulkaisuissa.

Päivitykset ovat kumulatiivisia ja tuorein päivitys sisältää edelliset päivitykset!

Tilanne on ollut hieman sekava ennen tätä uuteen julkaisumalliin liittyvää uudistusta. Asiakkaiden kannalta on saattanut olla vaikea hahmottaa Epin eri versioita, kun markkinoinnissa on käytetty eri versiointia kuin varsinaisessa tuotteen virallisessa versioinnissa.

Winter 16 -julkaisun sisältö

Episerver forms julkaistiin virallisesti. Lomakkeet luodaan Epin blokkeja hyödyntäen. Lisäksi lomakkeilla on nyt neljä uutta elementtiä: Date time, Range, Rich Text ja URL.

Epin eCommerceen on tullut uusi ominaisuus kampanjat (Commerce-Campaign)

Episerverin CMS:n tuorein versio tukee uusia add-oneja: Episerver CMO, Episerver Optimizely, Episerver Content Collaboration, Episerver Mail ja Episerver Connect for Marketing Automation.

Uudet ominaisuudet ovat nyt siis otettavissa käyttöön. Ole yhteydessä, kerromme version sisällöstä mielellämme lisää!

 

Lue lisää:
https://www.meteoriitti.com/episerver-cms/

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)