Sininen Meteoriitti on aloittanut Forenomin kanssa markkinointiautomaation kehityshankkeen, jonka tavoitteena on ottaa hyötykäyttöön Microsoft Dynamics Marketing. MDM on markkinointiautomaation osa joka kytkeytyy osaksi Dynamics CRM:ää.

Markkinointiautomaation avulla Forenom tulee kehittämään asiakaskokemusta sekä verkon kautta tapahtuvaa myyntiä.

”Moderni markkinointi vaatii läsnäoloa useammassa kanavassa, ja useammalla tavalla. Asiakasdataa on saatavilla useasta eri lähteestä, mutta sen hyödyntäminen ilman järkeviä työkaluja ei tuo lisäarvoa. Dynamics Marketing tuo yhdessä Dynamics CRM:n kanssa 360 asteen näkymän asiakkaisiimme koko organisaatiossamme”  toteaa markkinointipäällikkö Sarianna Jolkkonen. Dynamics Marketing oli luonteva valinta jo muutenkin Microsoftin ekosysteemiä hyödyntävällä yrityksellä.

”Toki haluamme ottaa enemmän irti käytössä olevista järjestelmistä ja rakentaa selkeitä myyntiin johtavia ratkaisuja. Sininen Meteoriitti oli tähän juuri meille sopiva kumppani” kertoo Forenomin myyntijohtaja Jani Kuusela.

”Forenom on meille hieno asiakkuus juuri asiakaskokemuksen kautta. Yritys jonka tavoitteena on tarjota laadukasta asiakaskokemusta jokaisessa kohtaamisessa on ainakin itselleni aika unelma-asiakas”, toteaa Simen konsultti Perttu Ahvenainen. Asiakaskokemus ja sen johtaminen on itselleni tärkeää ja sen eteen tulemme tänäkin vuonna tekemään töitä useamman asiakkaamme kanssa.

Ensimmäiset maistiaiset syntyvät jo alkukevään aikana, joten teoriat sekä teknologiat valjastetaan käyttöön ja arkeen melko nopealla aikataululla. Markkinointiautomaation virittäminen oikeaan asentoon on kuitenkin jatkuva prosessi jota tulee mitata ja johtaa, mutta tuloksia tiimi odottaa syntyvän jo kevään aikana.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)