- 5.4.2016

Valo Intranet menestyy kansainvälisessä vertailussa

Australialainen Chief Technology Solutions keräsi SharePoint intranet-ratkaisuiden listauksen, jossa myös meidän Valo Intranet keikkuu mukana. Olemme saaneet kaikkiaan todella positiivista palautetta ympäri maailmaa siitä, miten Valo Intranet on teknisesti rakennettu.

valo-iphone-mockup-sideview2-small

Kiitosta on myös saanut uusi Valo Fresh -ominaisuus.

Valo Fresh subscription keeps your intranet evergreen. Office 365 and SharePoint platforms are evolving all the time and so is Valo Intranet. Product team is publishing new Valo Intranet releases every 2 months.

 

Lataa maksuton PDF osoitteesta:

http://chieftech.com.au/post/turnkey-sharepoint-o365-intranets-april2016/

 

Tutustu uudistettuun Valo Intranet -verkkopalveluun osoitteessa:

www.valointranet.com

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)