- 25.4.2016

Work Inspired with Nintex Seminar

Nintex järjestää Helsingissä huippuseminaarin kesäkuussa. Paikalla on Nintexin evankelista Patrick Hosch, joka on lupautunut kertomaan uusimmista trendeistä ja Nintexin käyttömahdollisuuksista. Olethan myös kuullut Nintexin uudet kilpailukykyset lisensointimallit? Tule paikalle kuulemaan ja verkostoitumaan. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti!

Ajankohta: 15.6.201615 klo 8:00 – 11:00
Paikka: Hilton Helsinki Strand, John Stenbergin ranta 4, Helsinki 00530

Work Inspired with Nintex Breakfast Seminar

  • Learn about Nintex platforms: Nintex Territory Manager, Gabriella Duruel Öhrn, will provide an overview of the company landscape and regional trends, as well as updates on all latest innovations
  • See workflow in action: Nintex Technical Evangelist, Patrick Hosch will provide an insight to our roadmap, and demonstrate how quickly and easily your most critical business processes can be automated without custom code
  • Learn how maximising SAP integration with Nintex can change the way your business works, saving money, personnel time and paperwork.

 

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

 

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)