Kuten aika monet ovatkin jo huomanneet, Microsoft tuo uusia päivityksiä Office 365:een pitkin tätäkin vuotta. Monet uusista toiminnallisuuksista tuovat työtyöntekijöille entistä parempia digitaalisen työn mahdollisuuksia, mutta jokaisen päivityksen kohdalla joudut varmasti miettimään että miten ne suhtautuvat olemassa olevaan intraan ja käytössä olevaan Office 365 versioon.

Juuri tämän takia toimme markkinoille Valo Fresh -palvelun. Valo Fresh pitää intrasi aina ehjänä ja ajantasalla, riippumatta siitä mitä päivityksiä milloinkin tulee.

Olemassa olevilla Valo asiakkailla on nyt siis mahdollisuus päivittää ylläpitosopimus Valo Fresh muotoon, jolloin he saavat kaikki vuoden aikana tulevat Valo päivitykset automaattisesti käyttöönsä. Meidän Valo tiimi pitää huolen siitä, että kaikki muutokset ja päivitykset hoituvat ajallaan ja ennakoimme Microsoftin muutokset tuotteeseen jo ennen kuin ne saapuvat jakeluun. Täten sinulla on aina käytössäsi viimeisin testattu versio Valosta.

Seuraamme aktiivisesti mitä Microsoft tekee. Yhtenä esimerkkinä on muutaman viikon takaa tilanne jossa Microsoftin Yammer API muuttui ilman että siitä ilmoitettiin asiakkaille. Reagoimme tähän muutokseen välittömästi, teimme tarvittavat muutokset ja ajoimme päivitykset asiakkaidemme käyttöön. Valo Intranet hyödyntää Yammer integraatiota niin monessa kohdassa, että tuollainen muutoksen korjaaminen oli mielestämme niin kriittinen toimenpide että tartuimme siihen välittömästi.

Jokainen Valo Fresh asiakkaamme voi siis rauhassa keskittyä muihin asioihin ja luottaa että intranet on aina teknisesti ajantasalla.

Office 365 kehittyy jatkuvasti ja intranet onkin nykyisin luonteva osa sitä kokonaisuutta. Nykyaikana on siirrytty valtavista intranet projekteista kohti jatkuvaa pienkehitystä, josta Valo Intranet on loistava esimerkki. Julkaisemme kahden kuukauden välein uuden version Valosta, joka pitää sisällään aina uusia toiminnnallisuuksia ja käytettävyysparannuksia.

Tämän lisäksi Valo Fresh asiakkaamme saavat veloituksetta käyttöön Valo mobiilisovelluksen, joka tulee iOS ja Android laitteille jakoon. Käyttäjät voivat ladata AppStoresta tai GooglePlay kaupoista sovelluksen omalle puhelimelleen ja käyttää Valoa natiivisti älypuhelimella.

Haluaisitko päivittää nykyisen sopimuksen Valo Fresh malliin?

Ota yhteyttä

Valointranet.com

valo-fresh-small

Tietoa kirjoittajasta