Kevään aikana olemme kokoontuneet Hotel Kämpin Peilisaliin jo useamman kerran digitaalisen työn äärelle. Jokaisessa tapahtumassa on ollut noin sata osallistujaa ja alle kymmenen on osallistunut jokaiseen teemaan. Tämä osoittaa, että tarkentamalla aihetta, saat ohjattua osallistujalistaa yllättävän paljon.

Käytämme niin ilmoittautumiseen kuin tapahtuman markkinointiin Hubspotin automaatiota. Seuraan kanavia joista ihmiset saapuvat ilmoittautumaan ja ilmoittautumisien määrää suhteessa sivun katseluun. Seuraan myös, että kuinka moni aktiivinen kävijä lukee muita meidän sivuston sisältöjä ja siitä on aika helppo vetää johtopäätöksenä että mitä enemmän henkilö lukee meidän blogeja, sitä suuremmalla todennäköisyydellä hän myös ilmoittautuu meidän tapahtumiin.

Olemme saaneet kevään aikana yli kolmesataa eri ihmistä osallistumaan ja kuulemaan digitaalisen työn ilosanomaa levittävään seminaarisarjaan. Yhteistyössä Microsoftin kanssa järjestettävä Digityö2020 on tuottanut meille suoria kauppaan johtavia liidejä jo selkeästi isommalla euromäärällä kuin mitä tapahtumien järjestäminen on kustantanut. Voidaan siis todeta että tämä on myös liiketoiminnallisesti kannattavaa.

Haluamme tarjota myös syksyllä mielenkiintoisia aiheita ja keskusteluja ja kehitämmekin saamamme palautteen pohjalta syksyn tapahtumien rakennetta ja sisältöjä. Kevään viimeinen Digityö2020 -seminaari järjestetään 12.5.2016 klo 9-11. Sen lisäksi meillä on vielä ennen lomia tulossa Dynamics Marketing ja Episerver aiheiden ympäriltä tapahtumat. Lisätietoa löydät osoitteesta https://www.meteoriitti.com/tapahtumat/.

Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille osallistujille. Lataamme videoita tapahtumista osoitteeseen http://dt2020.fi/.

 

www.dt2020.fi

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)