- 27.5.2016

Miksi HR rakastuu Nintexiin?

Kesälomien suunnittelu on ollut käynnissä jo pitkään. Prosessi jossa täytetään hakemuksia, kerrotaan omia toiveita, pyydetään omalta esimieheltä hyväksyntää ja tiedotetaan ajankohdasta palkanmaksuun. Toistuvia prosesseja jotka voivat isommissa organisaatioissa vaatia kymmeniä tuhansia työvaiheita. Ja mikä yleisintä, ihmiset pyörittävät tuon kaiken muun työn ohessa, jolloin se vie aikaa tuottavammalta työltä.

Olisiko siis jo aika automatisoida ja yhtenäistää näitäkin prosesseja?

Teemme meidän prosessien digitalisointi palvelualueella monenlaisia hankkeita. Yhtenä niistä on toistuvien, useasti manuaalisten prosessien digitalisointi ja automatisointi. Autamme asiakkaitamme vähentämään toistuvia manuaalisia työvaiheita, jotta ihmiset voivat käyttää aikansa muunlaisiin työtehtäviin. Samalla digitalisoimme paperisia lomakkeita sähköiseen muotoon, jolloin tiedonkulku paranee ja tiedon laatu yhtenäistyy.

Tietojen kopiointi vihkosta koneelle, tai excelistä CRM:ään on työtä jonka voisi jo alkujaan automatisoida Nintexin lomakkeilla. Kenttätyön digitalisointi ja prosessien automatisointi vähentää virheiden määrää ja lisää työviihtyvyyttä, kun tieto on oikeassa muodossa ja käytettävissä oikeaan aikaan.

Nintexin avulla voit myös selkeyttää esimerkiksi rekrytointiprosessia, automatisoimalla tiedon siirtymistä eri prosessin vaiheissa. Oikea tieto, oikeaan aikaa ja kaikkien niiden käytettävissä joilla siihen on oikeudet, parantaa prosessin läpimenoaikaa sekä laatua.

Onko teillä jotain usein toistuvia prosesseja joiden kanssa kaipaisit apua? Kerromme mielellämme lisää siitä miten Nintex on auttanut maailmanlaajuisesti tuhansia yrityksiä säästämään aikaa ja vaivaa.

Lue lisää

Nintex ja hyväksyntäketju

Nintex ja rekrytointiprosessit

Ilmoittaudu myös seminaariin

https://www.meteoriitti.com/2016/04/25/work-inspired-with-nintex-seminar/

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)