Vuosittainen vuoden kumppanin valinta on Microsoftin tärkeä globaali tapa palkita kaikkein parhaita Microsoft-pohjaisten ratkaisuiden toimittajia ympäri maailman. Sinisen Meteoriitin 15. toimintavuosi toi meille nyt ensimmäisen kerran valinnan ansioituneimmaksi Microsoft-taloksi Suomessa – ja mikä olisikaan sen parempi tapa juhlistaa puolikasta pyöreää synttäriä.

Miksi me voitimme?

Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Pekka Horon mukaan valinnassa huomioitiin nimenomaan Sinisen Meteoriitin kokonaisvaltainen kyky hyödyntää Microsoftin pilviratkaisuja ja pitkää kokemusta sekä sitoutuneisuutta Microsoft-alustan parhaan teknisen osaamisen ylläpitämiseen. Sinisen Meteoriitin huippuosaaminen kattaa niin Office 365- ja Azure-alustat kuin Dynamics-tuoteperheen myynnin, markkinoinnin ja digitaalisen asiakaspalvelun ratkaisut puhumattakaan niiden laajentamisesta räätälöidyn ohjelmistokehityksen välinein.

Suomessa ja Pohjoismaissa Sininen Meteoriitti on parantanut satojen tuhansien ihmisten arkea auttamalla organisaatioita kehittämään digitaalisia ratkaisuita ja niiden käyttötapoja kohta jo 15 vuoden ajan.

Mutta Pohjoismaiden lisäksi Sinisen Meteoriitin vaikutus näkyy Microsoft-ekosysteemissä ympäri maailman, sillä modernia digitaalista työskentelyä tehostava Office 365:n päälle rakennettu Valo Intranet -valmisratkaisu on levityksessä jo 15 eri maassa mukaan lukien Euroopan merkittävimmät maat, USA ja Australia.

Olemme siellä missä ihmiset ja teknologia kohtaavat

Mahtavia asiakaskokemuksia ei synny ilman mahtavia työpäiväkokemuksia, ja Meteoriitin visio onkin tehdä jokaisesta työpäivästä toimiva ja jokaisesta asiakaskokemuksesta ilahduttava.

Microsoftin valmistuotteiden ja sen teknologian päälle rakennettujen digitaalisten ratkaisuiden merkitys tämän tavoitteen saavuttamisessa on valtava. Microsoft on edelläkävijänä rakentanut pilvipalveluiden kokonaisuutta, jonka avulla niin organisaation loppuasiakkaiden palvelut kuin oman henkilöstön tehokkaan digityöskentelyn ratkaisut tarjoillaan siilovapaasti yhdeltä keskitetyltä alustalta.

Teknisten ratkaisuiden lisäksi autamme asiakkaitamme johtamaan digitaalista työpäiväkokemuksen ja asiakaskokemuksen kehittämistä.

Olen henkilökohtaisesti äärimmäisen otettu saamastamme kunniasta ja haluan Microsoftin lisäksi kiittää koko Sinisen Meteoriitin porukkaa sekä asiakkaitamme tämän mahdollistamisesta!

 

Lisätietoja:

Pekka Walkama, toimitusjohtaja, Sininen Meteoriitti Oy, puh. +358 40 777 2391

Juhana Tormilainen, johtaja, asiakas- ja kumppanityytyväisyys, Microsoft Oy, puh. +358 400 698 390

 

https://partner.microsoft.com/en-us/wpc/awards

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)