- 26.7.2016

Myyjä / presales konsultti

Autamme asiakkaitamme digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa sekä verkkopalvelujen ja sähköisten asiointipalvelujen toteuttamisessa. Luonteeltamme olemme ketterä toimija, emmekä halua korporaatioksi tullakaan. Meille tärkeää on, että jokainen saa olla oma itsensä.

Vahvistamme nyt myyntikärkeämme ja etsimme pääkaupunkiseudulle lisää myynti/presales konsultteja.

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä tiimipelaaja? Haluaisitko olla rakentamassa parempia työpäiviä niin itsellesi kuin asiakkaillemme? Olet jo hankkinut kokemusta ohjelmistoalalta ja tunnet projektitoimitusten käytännöt sekä ketterien menetelmien hyödyntämisen. Olet aktiivisesti auttamassa asiakkaitamme menestymään ja osaat toimia osana myyntitiimiä sekä tukea asiakkuustiimejämme osaamisellasi.

Kalasatamassa paikka sinulle?

Asiakaskokemus ja työpäiväkokemus ovat tekemisemme ytimessä. Microsoft valitse meidät 2016 Vuoden kumppaniksi ja Valo Intranet -tuotteemme on myynnissä yli kahdenkymmenen kumppanin avulla ympäri maailmaa.

Koetko omaksesi useamman asian tältä listalta; asiakaskokemus, palvelumuotoilu, markkinoinnin automaatio, verkkopalvelut, Office 365, Yammer, sosiaalinen intranet, Dynamics CRM, työpäiväkokemus.

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi jo osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com! Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme sopivat yksilöt välittömästi.

 

Tämä paikka on täytetty.

Tietoa kirjoittajasta