Etsimme nyt joukkoomme palvelumuotoilijaa, joka haluaa olla asiakkaidemme kanssa synnyttämässä uusia käytettäviä palveluita.

Sytyt uusien innovaatioiden parissa ja osaat kuljettaa digitaalisten palveluiden kehityshankkeita alun ideoinnista kohti teknistä toteutusta. Varmistat että toteutustiimi saa konseptit elämään ja pidät vision kirkkaana pitkin hankkeiden elinkaarta.

Osaat muovailla loppukäytäjien tarpeet osaksi liiketoiminnallisia tavoitteita ja autat asiakkaitamme palvelukehityksen arjessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa omaa tonttiasi, eli saat hyödyntää omaa osaamistasi sekä taitojasi monipuolisesti. Toivomme että omaat kokemusta käytettävien palveluiden konseptoinnista, digitaalisten palveluiden konsultoinnista sekä visuaalisesta ilotulituksesta.

Teemme työtämme tinkimättömällä asenteella ja tunnemme intohimoa omaa työtämme kohtaan.

Saat käyttöösi noin sata teknistä osaajaa, jotka auttavat sinua teknologioiden mahdollisuuksissa ja uusimpien digitaalisten palveluiden toteuttamisessa.

Buzzwords: ux, ui, design, rwd, sketch, photoshop, rautalanka, postit-laput, käsien heiluttelu, asiakaskokemus, käyttökokemus, käyttöliittymä, personointi, segmentointi, SEO, sisällöt, markkinointi, markkinointiautomaatio, sisältömarkkinointi, funnelit, trendit, käyttäjäkeskeinen suunnittelu..

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi jo osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com! Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme sopivat yksilöt välittömästi.

 

Tämä paikka on täytetty.

 

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)