Asiakaskokemus on tämän päivän trendisana, mutta hälyn keskellä sen todellinen merkitys helposti unohtuu. Kyse on yksinkertaisesta asiasta: jos tarjoamasi palvelu tai käyttökokemus kangertelee, syntyy epäluottamusta, joka lopulta johtaa asiakkaiden kaikkoamiseen ja liikevaihdon supistumiseen.

Voit onnistua yhdellä verkkosivulla mutta epäonnistua toisella, ja siksi sinun täytyy toimia strategisesti, testata ja optimoida – jatkuvalla sykkeellä.

Tässä oppaassa asiantuntijat paljastavat neljä askelta parempaan asiakaskokemukseen. Esittelyssä myös muutamia käytännön esimerkkejä siitä, miten Episerver Digital Experience Cloud voi auttaa tässä tehtävässä.

Lataa opas nyt

SiMe-lataa-Episerver

Tutustu myös Episerver Intranet -tarjontaamme

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)