- 9.9.2016

Löydä meteoriitti

Wikipedia kertoo, että Suomesta on viimeksi löydetty meteoriitti vuonna 1974. Jotenkin tuo tuntuu melko pitkältä ajalta ja on suorastaan outoa ettei viimeiseen neljäänkymmeneen vuoteen täällä ole tehty mitään havaintoja. Kun ihmiset suorastaan ryntäsivät kaduille Pokemonien perässä kesän aikana, niin meillä heräsi ajatus siitä että mitä joku olisi valmis tekemään rahasta. Ja nyt on sentään Star Trekin juhlavuosikin.

Me halutaan siis löytää Suomesta meteoriitti. Ihan oikea taivaankappale joka on pudonnut tuolta jostakin kaukaisuudesta tänne.

Ja me todella halutaan sellainen meidän toimistolle. Todennäköisesti kyseinen asteroidin osa on sen verran pieni, että siitä ei saada mitään valtavaa spektaakkelia meidän toimiston olohuoneeseen, mutta sellainen pienikin käy oikein mainiosti.

Meistä kukaan ei osaa tunnistaa meteoriittia tavallisesti kivenmurikasta, mutta jos oikein uskottavasti osaat perustella kiven löytöpaikan, niin lunastamme korvausta vastaan sen.

Voit postittaa meteoriittisi osoitteeseen:

Sininen Meteoriitti
”Meteoriitti löydetty”
Verkkosaarenkatu 5
00580 Helsinki

 

Kilpailun säännöt

Voittaja saa 1000 euroa ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vielä erikseen muutama (2kpl) lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Tähän voi osallistua jokainen yksityishenkilö vain kerran, eli älä lähetä kaikkia löydöksiäsi meille. Meteoriitin ei ole pakko olla sininen, mutta olishan se toki hienompi. Sinisen Meteoriittin oma henkilökunta saa myös osallistua kilpailuun. Kilpailu on voimassa marraskuun 2016 loppuun asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittaja tullaan esittelemään meidän sivuillamme. Arvoisa raati päättää voittajan eikä valinnasta voi tehdä valitusta. Emme palauta kilpailun osallistuneita meteoriitteja, ellei lähettäjä sitä erikseen pyydä.

loyda-meteoriitti

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)