21.10.2016

.NET ohjelmistosuunnittelija tai -arkkitehti Jyväskylään

Haluatko työskennellä Suomen kovimmassa Microsoft-talossa?

Haemme uutta .NET-ohjelmistosuunnittelijaa tai -arkkitehtiä Sinisen Meteoriitin Jyväskylän toimipisteeseen. Olet joko kokenut tekijä tai parhaillaan pilvitaivaalle nouseva tähti. Puhut sujuvasti C#:ia sekä JavaScriptiä, myös CSS, XML ja JSON taipuvat tahtoosi. Lisäksi kotikenttääsi kuuluvat Azure, O365 ja SharePoint. Hoidat työsi yes can do -asenteella ja tunnet aitoa intohimoa ohjelmointia ja uusia teknologioita kohtaan. Uskallat haastaa muita ja jaat luontevasti osaamistasi myös muille. Otat mielelläsi vastaan bilishaasteen ja korvasi kestävät huonojakin karaoke-esityksiä. Haluat työskennellä huipputiimissä yhdessä Suomen johtavista ohjelmistotaloista!  

Tunnistatko kuvauksesta nykyisen tai tulevan itsesi? Tarjoamme sinulle paikkaa uusimman pilviteknologian parissa Sinisen Meteoriitin Jyväskylän tiimissä. Tukena toimivat mahtavat ja asiantuntevat työkaverit, loistavat puitteet sekä ajasta ja paikasta riippumaton työ. Työnkuva muokkautuu myös hyvin tekijän toiveiden mukaan. 

Tule pistäytymään toimistolla tai kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Hakemuksesi sekä CV:si voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com

Tämä paikka on täytetty.