Episerver CMS on nyt saanut syksyisen päivitysversion esiteltyä ja tässä kirjoituksessa nostamme esille muutamia kiinnostavia toiminnallisuuksia tuosta kokonaisuudesta.

Episerver Perform on uusi ja huomattavan älykäs personointimoottori Episerver Commercelle, joka mahdollistaa sisällön dynaamisen kohdentamisen koneoppimisen avulla. Tuotesuositukset verkossa sekä sähköpostisuorissa personoituvat automaattisesti käyttäjän mukaan joten manuaalisen työn määrä vähenee entisestään. Perform auttaa kategoria-sivujen optimoinnissa, tuotenostojen ja ristiinmyynnin automatisoinnissa sekä se mahdollistaa erilaisten triggereiden hyödyntämisen käyttäjän verkkoselailuun pohjautuen.

Episerver Social mahdollistaa käyttäjien tuottaman sisällön hyödyntämisen osana verkkopalvelua. Pisteytykset, tähditykset, kommentit ja arviot saadaan nostettua sivuille uuden helppokäyttöisen moderointipalvelun kautta. Social mahdollistaa myös uudenlaisia tapoja rakentaa yhteisöllisiä toiminnallisuuksia esimerkiksi Episerver pohjaiseen intranetttin.

Episerver Content Approval teki myös uudessa versiossa paluun. Hyväksyntäketjut on siis taas helppo hoitaa Episerverin omalla työkalulla. Ainakin osa meidän asiakkaistamme on tätä ominaisuutta kaivannut, joten heille tämä on varmasti hyvä uutinen.

LivePerson chat on add-on, joka tuo chat ominaisuudet osaksi Episerver verkkosivua, tai verkkokauppaa. Tästä toiminnallisuudesta ei ole vielä sen suuremmin kerrottavaa, mutta avaamme varmasti tätä enemmän siinä vaiheessa kun pääsemme tutustumaan siihen omakohtaisesti lähiaikoina.

A/B test anything on myös uusi helppokäyttöinen toiminnallisuus, jonka avulla voit käytännössä testata sisällön, tuotteiden ja kokonaisten blockien konversiota.

Näiden lisäksi Episerver on tuonut suuren määrän pienempiä parannuksia ja ominaisuuksia.

Haluaisitko kuulla näistä lisää? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Ota yhteyttäTietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)