Sininen Meteoriitti on voittanut Euroopan parhaan extranet/intranet tuotteen palkinnon European SharePoint Conference 2016 –tapahtumassa Itävallassa. Kilpailuun osallistui useita ohjelmistotaloja ympäri Eurooppaa ja Sinisen Meteoriitin Valo Intranet valittiin raadin puolesta ensin viiden parhaan joukkoon, josta lopullisen päätöksen tekivät asiantuntijat ja palveluiden käyttäjät ympäri maailmaa.

Kotimaisen ohjelmistosuunnittelun taso on siis merkittävässä nousussa. Peliteollisuuden varjossa maailmalle ovat kasvaneet useat kotimaiset ohjelmistotalot, aivan kuten vain muutama viikko sitten Pohjois-Amerikkaan toimipisteen avaamisesta ilmoittanut Sininen Meteoriitti.

Autamme yrityksiä rakastumaan heidän intraansa.

Markkinoita ei valloiteta etänä, vaan meidän on oltava merkittävissä maissa myös fyysisesti läsnä. Tällä hetkellä Valo Intranet on saanut itselleen jo yli 40 jälleenmyyjää ympäri maailmaa ja uskomme että tämän voiton myötä meillä on seuraavan vuoden loppuun mennessä reilusti yli sata jälleenmyyjää, toteaa Valo Intranetin kansainvälistymisestä vastaava johtaja Jari Pullinen.

Sininen Meteoriitti juhlii tänä vuonna 15-vuotista olemassaoloaan. Ensin Vuoden Microsoft kumppaniksi valinta ja nyt tämä voitto. Molemmat saavutukset ovat hieno osoitus siitä että teemme oikeita asioita, jatkaa Sininen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

 

Valo Intranet pähkinänkuoressa

  • Yli 300.000 käyttäjää maailmalla
  • Yli 150 organisaatiota asiakkaana
  • Yli 40 jälleenmyyjää maailmalla
  • Taustalla Vuoden Microsoft kumppani, Sininen Meteoriitti
  • Euroopan parhaaksi Intranetiksi valittu
Best-Intranet-Extranet-Solution-ValoIntranet
sime-winner-blue

http://www.valointranet.com/valo-intranet-wins-best-intranet-extranet-solution-award-at-espc16/

https://www.sharepointeurope.com/bestintranetextranetsolution/

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)