Kulunut vuosi on ollut meille meteoriittilaisille mieleenpainuva monella eri tapaa. Kesällä Torontossa Microsoftin Worldwide Partner Conference -tapahtumassa Sininen Meteoriitti palkittiin Microsoftin vuoden kumppaniksi Suomessa. Ja nyt European SharePoint Conference -tilaisuudessa Valo voitti Euroopan paras intranet -palkinnon, huikeeta! Intranetit ja tapa tehdä intra-projekteja ovat murroksessa ja tulevaisuus on paketoitujen valmisratkaisujen. Valo Intranet valloittaa maailmaa – hyppää kyytiin, nyt mennään eikä meinata!

Ensimmäiset Valon säteet

Matka maailmalle on edellyttänyt tietenkin paljon hihojen käärimistä ja kokemusten kerryttämistä. Meteoriitti on 15 vuoden historiansa aikana toteuttanut useita satoja SharePointiin pohjautuvia intranet-projekteja ja samalla on syntynyt syvällinen ymmärrys asiakkaiden viestintään ja kollaboraatioon liittyvistä haaveista ja kipupisteistä. Yritysten tarpeet ja -tavoitteet intranetille ovat loppupeleissä hyvin samankaltaisia, usko tai älä.

Aikamme samaa intranet-pyörää uudelleen ja yhä uudelleen keksittyämme, päätimme järkeistää tekemistä. Valon säteet valaisivat ensimmäisen kerran vuonna 2011. Valo Intranetiin on kerätty matkan varrelta kaikki parhaat kokemuksemme intranet-projekteista ja asiakkaiden toiveista. Tsekkaa Valosta kertova video ja tervehdi uutta tapaa tehdä työtä!

Valokeilassa – tunnustusta maailmalta

Reilu vuosi sitten, elokuussa 2015, kasasimme Valon ympärille oman tuotekehitystiimin ja otimme Valo Intranet -tuotteen kanssa ensimmäiset askeleet, tai pikemminkin harppaukset, kohti kansainvälisiä markkinoita. Valo on keskittynyt B2B-bisnekseen ja globaaliin tuotejakeluun laajan kumppaniverkostomme avulla.

Valo on herättänyt kiinnostusta ympäri maailmaa. Tavoitteemme ovat paukkuneet rikki kumppaneiden hankinnassa ja tämän vuoden puolella kumppaniemme määrä on jatkanut kasvuaan merkittävästi – ja sitä kautta tietenkin Valon myynti Suomen rajojen ulkopuolella sekä yleinen tunnettuus SharePoint- ja Office 365 -piireissä. Kesällä Microsoftin Kumppanitapahtumassa Torontossa saimme tunnustusta kovasta ja onnistuneesta työstä: Meteoriitti palkittiin Microsoftin vuoden kumppanina Suomessa. Fiilis oli mahtava! Nyt hihat ja tavoitteet on kääritty yhä ylemmäksi.

Olemme kiertäneet pelkästään tänä vuonna noin 20 SharePoint- ja Office 365 –aiheista konferenssia, muun muassa Cape Townista Torontoon ja Brysselistä Pariisiin – ja saaneet loistavaa palautetta. Kohdeyleisö on ollut erittäin kiinnostunutta, sillä paketoitu intranet on kovassa huudossa ja myös kilpailevia tuotteita löytyy markkinoilta. Valo kuitenkin häikäisee kilpailijansa ja viimeisimpänä osoituksena tästä Valo Intranet valittiin parhaaksi intranet/extranet-ratkaisuksi European SharePoint & Office 365 Community Awards 2016 –kisassa! Mahtavaa, että suomalainen osaaminen ja tekeminen saa tunnustusta ja näkyvyyttä maailmalla.


Mutta kuinka tähän on tultu? Maailma on muuttunut myös intranet-projektien tekemisen suhteen. Tulevaisuus on intranet-valmisratkaisujen, joissa teknologian sijaan voidaan keskittyä avoimen yrityskulttuurin luomiseen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen. Mennään yhdessä kohti parempia työpäiväkokemuksia!

Lisää Valoa maailmaan

Meillä on monta riemun aihetta ja tässä niistä muutama:

  • Yli 300 000 tyytyväistä Valon käyttäjää
  • 150 asiakasorganisaatiota ympäri maailmaa
  • 40 mahtavaa Valo-kumppania
  • Kansainvälisin intranet-tuote – jälleenmyyntiä 24 eri maassa, neljällä eri mantereella
  • Sininen Meteoriitti on Microsoftin vuoden kumppani Suomessa
  • Valo Intranet on todistetusti Euroopan paras intranet-ratkaisu

Onko Valo Intranet vielä mysteeri sinulle? Surfaa kohti Valoa ja modernia tapaa tehdä työtä. On aika hajottaa bunkkerit ja pistää sisäinen viestintä rokkaamaan! ♥

LUE LISÄÄ VALOSTA

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)